Tapasztaltátok ezeket már a Kosztolányi Dezső Téren Budapesten?
A villamosmegállóban akarsz rá felszállni?????
Attól, hogy mehet a síneken, a megállója továbbra is a "régi" helyen van, a járdán lévő buszmegállóban.
1.szerintem te félreértelmeztél...
nincs a régi helyén.jó ideje már átteték minden buszt ami ott ment a villamosokhoz. sosem láttam eddig hogy a régi helyén állt volna meg pedig járok arra rendesen..
és mi az a sok kérdőjel?
amúgy igen ahol a 19 meg a 41-es villamosok vannak szóval ott jár a 7-es és atöbbi...
6.nos korábbiakra nem emélszem de nemrég a 144es talán. meg a 19es villamos is simán áthajtott pedig időben jött volna...volt ott egy pali aki szintén csodálkozva nézte a villamost :D...
5.basszus panaszlevél meg se fordult a fejemben akkor.
amúgy nem értem pedig észrevehető helyen álltam meg egyszeer akkor én bakiztam de leheett volna a sőför is figyelmesebb hogy ott van még utas. pl.vártam volna a buszt és előtte volt egy másik busz így gondoltam majd előrebb áll mivel nem nyitott ajtótt ott, pedig voltak ott emberek és rajta is...hát vártam majd elment akkor előre álltam és meglepetésemre tovább hajtott...ilyen csak velem lehet :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!