11es
Persze, csakis amiatt mennek lassan, hogy te ne kapd el a HÉVet, semmi más oka nincs.
Majd ha naponta használod az ott járó buszok valamelyikét, akkor adok a véleményedre, de addig csak úgy veszem, hogy kioktatni akarsz valamiből, amiben én jobban képben vagyok.
Na azt én is utálom, amiről a 11-es ír. Régen nagyon sokat jártam évekig vasárnaponta éjjel Csepelre. Akkor még Kelenföldről a Lágymányosi-hídon át járt a 103-as busz. Alig volt forgalom, szinte kihaltak voltak az utak, de a busz már szinte csak lépésben jött át a hídon. Ez nekem arra volt jó, hogy miután leszálltam, bárhogy rohantam végig a színház mellett a hév pont az orrom előtt ment el. Nagy élmény volt télen, sötétben, szélben, netán zuhogó esőben, vagy -20 fokban a Dunaparton 20 percet ácsorogni.
Nem mondom hogy ezt gonoszságból direkt miattam csinálta a sofőr. Lehet hogy volt valami egyéb oka. De ha normál tempóban jön, simán elérem a hévet. A menetrend sem volt igazán összehangolva. De számtalan más ilyen példát is tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!