Miért gonosz némelyik boltos?
Miért gonosz némelyik tanár?
Miért gonosz némelyik esztergályos?
.....
Mert némelyik ember gonosz. És ezek az emberek ugyanúgy lehetnek esztergályosok, tanárok, boltosok, buszsofőrök, mint bárki más.
Nem irigylem a buszsofőröket, nem könnyű munka. Sok a hülye gyalogos, utas, autós az utakon. (Akinek nem inge ne vegye magára!)
Két éve megpróbáltam én is busszal járni. Amúgy pécsi vagyok, elvileg ez is vidéknek számít. Városon belül a fél óránként járó busz 10 perces késéssel érkezett. Egyébként ajánlott korábban kimenni a megállóba, mert simán előfordul, hogy jóval korábban elmegy a busz a menetrendhez képset, nem igazán tartják. Szóval ott fagyoskodok egy januári hajnalon 20 percet a buszmegálló tábla tövében, erre a busz lassítás nélkül elszáguld és meg csak ott állok.
Nem vártam meg a következőt, további 40 percet gyalogoltam, jól el is késtem a munkából. Írásban panaszt tettem a buszos cégnél. Kb fél év múlva jött egy e-mail, hogy kivizsgálták az ügyet. Megkeresték az akkor azon a járaton lévő sofőrt és állítása szerint nem volt senki a megállóban, úgyhogy hazudok, mert biztos nincs jobb elfoglaltságom, ügy lezárva. Na, azóta járok inkább autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!