Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért gonosz némelyik buszsoför?

Miért gonosz némelyik buszsoför?

Figyelt kérdés

2021. máj. 28. 19:35
1 2
 1/16 anonim válasza:
44%
A munkahelyükön vezetik le a frusztrációjukat. Ilyen emberek minden szakmában vannak, csak a legtöbb helyen nem annyira látványos, mint a buszsofőröknél.
2021. máj. 28. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Csak a városi buszsofőrök azok. Vidéken örülnek, ha felszáll még valaki a buszokra, pláne az elmúlt 1 év történései után.
2021. máj. 28. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Amilyen barmok az emberek nem is csoda. Oda birkatürelem kell mert olyanokat levágnak hogy ihaj. Némelyik olyan hangnemet enged meg a sofőrrel hogy én simán lehajítanám a buszról ha a sofőr helyében lennék
2021. máj. 28. 20:16
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem a buszsofőrök a gonoszak, hanem úgy alapvetően a közlekedési morálunk balkáni, kalap szar. Alapból frusztrált, gyűlölködő nép vagyunk, ehhez hozzá jön a türelmetlen, sietős vezetés és kész az eredmény.
2021. máj. 28. 20:50
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Igen tegyük hozzá a sofőrnek nem elég, hogy el kell viselni a járművön kívüli hülyéket még együtt is kell utazzon velük...
2021. máj. 28. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen ők is ugyanolyan emberek mint mindenki, az emberek között pedig vannak gonoszak. Gonoszak és bunkók minden szakma képviselői között vannak, nem csak a buszsofőrök között. Viszont az éremnek két oldala van. Ahogy egy előző is írta, rengeteg stressz ömlik a nyakukba nap mint nap az utasok miatt. Rengetegen szólnak hozzájuk minősíthetetlen hangnemben, mert önhibáján kívüli ok miatt késett néhány percet, mert valaki a megálló előtt fél méterrel nyomja meg a leszállásjelzőt, amikor már képtelenség megállni, aztán persze nekiáll följebb, mert forgalmi okok miatt hirtelen kell fékeznie, stb stb.
2021. máj. 28. 21:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik. De nagyon ritka, ahogy látom. Nagyon sokan kifejezetten szeretik ezt a munkát, legalábbis így tűnik nekem.
2021. máj. 28. 22:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért gonosz némelyik boltos?

Miért gonosz némelyik tanár?

Miért gonosz némelyik esztergályos?

.....

Mert némelyik ember gonosz. És ezek az emberek ugyanúgy lehetnek esztergályosok, tanárok, boltosok, buszsofőrök, mint bárki más.

2021. máj. 28. 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A (BP.) 34, 106, 134 vezetői kifejezetten barátságosak. Igaz, ha az első ajtónál szállok fel, köszönök.
2021. máj. 29. 08:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigylem a buszsofőröket, nem könnyű munka. Sok a hülye gyalogos, utas, autós az utakon. (Akinek nem inge ne vegye magára!)

Két éve megpróbáltam én is busszal járni. Amúgy pécsi vagyok, elvileg ez is vidéknek számít. Városon belül a fél óránként járó busz 10 perces késéssel érkezett. Egyébként ajánlott korábban kimenni a megállóba, mert simán előfordul, hogy jóval korábban elmegy a busz a menetrendhez képset, nem igazán tartják. Szóval ott fagyoskodok egy januári hajnalon 20 percet a buszmegálló tábla tövében, erre a busz lassítás nélkül elszáguld és meg csak ott állok.

Nem vártam meg a következőt, további 40 percet gyalogoltam, jól el is késtem a munkából. Írásban panaszt tettem a buszos cégnél. Kb fél év múlva jött egy e-mail, hogy kivizsgálták az ügyet. Megkeresték az akkor azon a járaton lévő sofőrt és állítása szerint nem volt senki a megállóban, úgyhogy hazudok, mert biztos nincs jobb elfoglaltságom, ügy lezárva. Na, azóta járok inkább autóval.

2021. máj. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!