Miért nevetnek ki olyan emberek, akiknek még jogsijuk sincs?
Nem vagyopk töketlen béna de azért schumaher sem, és szerintem vallja be mindneki őszintén, hogy Ő is rontott már el tolatást, Ő is nézett már el parkolóhelyet, Ő is indított már rá a járó motorra!
De már 2x volt velem, hogy kiröhögtek azok, akiket soha nem láttam kocsiban a volánnál ülni!
Suliba mentem, és beálltam a padka mellé. És közel sikerült hozzá helyezkedni és kicsit neki sroltam a gumit, de nem nagyon gyorsan csak gurulva.
Kiszállok erre röhögnek rajtam ott a többiek a suliból!
Mit röhögnek? Én azon röhögök amikor futnak a villamos után, és mégis lekésik! Akkor nevetnének ilyen jól!
A másik, hogy haveromnak meredek a ház előtti részük. És beálltam a kapura fel, mert ott van fa és árnyékon van.
Behúzom a kézit, kicsit meggurul a kocsi. vissza gurulok fel a kapu elé, behúzom még jobban, most megfogja a kocsit.
Kiszállok, megmozgatom, hogy nem mozdul-e el.
Nem. Szedem ki a táskám, de eszembe jut, hogy be kell tenni sebességbe.
Átmegyek a kormányhoz, de közben nagyon lassan elkezdett meggurulni a kocsi. Bepattanok, és rálépek a fékre. Nem gurult el sehova, 10-20 ccentit elkezdett legurulni.
És áll a szomszéd nő aztán röhög rajtam!
Az akit a férje fuvarozik, és megint mentek el, és az anyós ülésre ült, nem a vezetőre(lehet még jogsija sincs)
Most mit röhög?
Akkor röhögjön majd ha a gyerekére gurul rá a kocsi(igen ez beteg volt de na! )
Miért röhögnek azok akiknek még jogsijuk sincs?
Szerintem nekik kellne csöndbe maradni!
Ha egy 10-20-30 éve vezető ember kinevet azt értem, mert Ő tapaasztalt és látja hogy mekkora hülye vagyok, vagy kezdő, vagy figyelmetlen!
De azok mit vihognak akik még csak nem is ültek a kormány mögött?
18/f
De azok mit vihognak akik még csak nem is ültek a kormány mögött?
ha ezek tényleg ilyenek voltak akkor egyszerű a magyarázat,mivel nem tudja milyen vezetni így külső szemmel egyszerűnek tűnik,így ha valamit elrontasz balfácánnak néznek mert ők azt gondolják semmi nehézség sincs benne,a tükörből is úgy látsz mint ők a járdáról.
A kezdő bénázik, és kicsit kinevetik. Nincs ezzel semmi baj.
Viszont az a vergődés, amit emiatt művelsz, az a szánalmas, nem a kezdő sofőrök szokásos bénázása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!