Nem féltek a buszon, metrón hogy kilopják a telefont a kezetekből?
Budapesten élek, mindennap buszozok. Sose tudok nyugodtan telefonozni, mindig félek, hogy kilopják a kezemből. Ha az ajtó közelében ülök elő sem veszem (metrón alapból nem)
Nem is értem, hogy tudnak emberek sorozatot nézni/zenét hallgatni.
Na ezt nem akartam. Ne turkálj a pénztárcámban, nem ezt kérdeztem.
Nem tudhatod mennyi pénzem van, és mire költöm.
Semmi közöd hozzá.
És nem veszem meg mindig a legújabb szériát, ez se a legújabb és közel se került félmilliómba. Csak előtte egy olcsó, rosszabb telefonom volt (ezzel nem azt mondom hogy az olcsó szar) de én nagyon sokat használom, és hamar elkezdte feladni. Ezért fektettem bele több pénzt, hátha tovább bírja legalább 3-4 évig.
Egy szimpla kérdést tettem fel, de már nem lehet anélkül, hogy valaki okoskodni kezdjen
1. Nem lehet úgy élni, hogy mindenfélétől fél az ember, aminek van esélye, csak kicsi. (Bár ezt az utóbbi egy évben sokan nem értik, de ez nem ide tartozik.)
2. Úgy helyezem el az értéktárgyaimat, a táskámat, hogy ne legyen könnyű elemelni.
3. Nem bújok a telefonomba a buszon, csak akkor veszem elő, ha valamit tényleg intézni akarok rajta. Kockulni nem ott szoktam.
Nekem 120 000-be került, nem tudom, ez árban milyennek számít, de úgy vettem, hogy tartson ki hosszabb ideig, és már 4 és fél éve használom. Nem a pénz számít, hanem az adataimat félteném én is. Ezért van olyan tokja, amiben fogni tudom (az se utolsó szempont, hogy így nem ejtem le, ha pl. egy kilátóból vagy más magaslatról fotózok, ettől jobban félek a lopásnál).
6-os voltam
Nekem bizony eszembe szokott jutni, mert szokott ilyen történni. Az ajtó közelében mondjuk nem szeretek ülni, nekem ott túl sok az ember és túl nagy a nyüzsgés.
Megállókban igyekszem erősebben fogni, illetve úgy, hogy nehezebben tudja megkaparintani, jobban figyelek.
A válaszolók 60-70%-ánál érezhető némi felsőbbrendűségi érzet, lenézés, ki-ha-én-nem.
Hát nemtudom, nekem a 11-es válaszoló a kérdésemre semmilyen választ nem adott, csak azt hajkurászta mondatokon keresztül, hogy miért veszek drága telefont, miközben nem tud rólam semmit. Ha azt kérdeztem volna, hogy mi a véleménye arról, hogy drágább telefont vettem megértettem volna, de semmi köze nem volt hozzá.
A többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!