Mivel és mennyi idő alatt lehet kijutni a Nyugati pu-től a Pók utcai lakótelepig? Gyalog esélytelen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 17:23
1/5 anonim válasza:
Nem esélytelen, csak időigényes és kényelmetlen. Utazz az S72 G72 Z72 vonatok bármelyikével Aquincum megállóig, onnan már be tudsz sétálni. Esetleg a 106-os buszra is átszállhatsz ott, amivel a lakótelep távolabbi részei is kényelmesen elérhetők.
2/5 anonim válasza:
A 106-os busz az csak az Árpád hídtól indul, nem a Nyugatitól. Az Árpád hídhoz pedig a az M3-as metróval és a metrópótlóval utazhatsz.
3/5 anonim válasza:
Gyalog kb. másfél óra és az út nagyrészét megteheted a Duna parton ill a Margit szigeten, így egész szép.
4/5 anonim válasza:
2-es, a pontosság kedvéért: én a 106-os buszra ÁTszállást ajánlottam, Aquincumnál. Az Árpád híd metróállomást pedig Göncz Árpád városközpontnak hívják, a metró pedig nem közlekedik a Nyugati és a Lehel tér között, ezért is javasoltam inkább a vonatot.
5/5 anonim válasza:
A vonat aquincumig negyed óra, de napközben is csak fél óránként jár. Ha pont lekésed, akkor érdemes lehet 4-6-ossal a margit híd budai hídfőig, majd H5 HÉV-vel szintén aquincumig utazni.
Aquincumtól gyalog vagy 106-os busszal mehetsz a célodig.
A teljes táv gyalog kb. 8-9 km, ami kényelmes tempóban 2-3 óra. Ha van időd és bírod a sétát, akkor vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!