Egy lakótelepi garázssori garázsba befér egy Mercedes GLK?
Igen, nem tök egyforma méretűek ezek. Ha bérelni vagy venni akarsz garázst, előtte tegyél egy próbát, nem tart semmiből, 2 perc és kiderül!
Vannak olyan, főleg régebbi garázsok, amiket még Trabantra méreteztek így egy mai autónak nagyon szűkös.
Ezért írtam, hogy ki kell próbálni!
Nekem szintén garázssori garázsom van, de ezek már nagyobb méretűek, a 80-as évek végén épültek. Az enyém 6 m hosszú 3,3 m széles. Egy kombi K Astrával vígan beférek. Nem azt mondom, hogy bálterem marad az autó körül, de nem kell araszolni, centizgetni.
Ahogy nézem katalógus alapján ez az autó sem sokkal nagyobb, sőt, inkább kisebb. Tehát az én garázsomba vígan beférne.
Viszont láttam már én is olyan garázst, amiben egy kisautóval közvetlenül a jobb oldali és elöl a belő falhoz kicentizve odaállva, épphogy marad 40 centi hely oldalt a kiszállásra, vagy inkább a kiaraszolásra, a garázsajtó meg épphogy becsukható.
Tehát valóban, nem minden garázs ugyan olyan szabvány méretre készült régen sem. Ezért vagy le kell mérni, vagy ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!