Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy lakótelepi garázssori...

Egy lakótelepi garázssori garázsba befér egy Mercedes GLK?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezek sem egyforma méretűek, ezért erre nem lehet pontos választ adni. Ha szűken is, de elvileg beférhet.
2021. márc. 14. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, nem tök egyforma méretűek ezek. Ha bérelni vagy venni akarsz garázst, előtte tegyél egy próbát, nem tart semmiből, 2 perc és kiderül!

Vannak olyan, főleg régebbi garázsok, amiket még Trabantra méreteztek így egy mai autónak nagyon szűkös.

2021. márc. 14. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Egészen biztos, a kérdés az, hogy hány darabban.
2021. márc. 14. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos. A régi, szoci autókra tervezett garázsba nem biztos hogy befér. Illetve tuti hogy befér, csak ajtónyitási távoljág híján nem sok értelme lenne.
2021. márc. 14. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy ki kell próbálni!

Nekem szintén garázssori garázsom van, de ezek már nagyobb méretűek, a 80-as évek végén épültek. Az enyém 6 m hosszú 3,3 m széles. Egy kombi K Astrával vígan beférek. Nem azt mondom, hogy bálterem marad az autó körül, de nem kell araszolni, centizgetni.

Ahogy nézem katalógus alapján ez az autó sem sokkal nagyobb, sőt, inkább kisebb. Tehát az én garázsomba vígan beférne.

Viszont láttam már én is olyan garázst, amiben egy kisautóval közvetlenül a jobb oldali és elöl a belő falhoz kicentizve odaállva, épphogy marad 40 centi hely oldalt a kiszállásra, vagy inkább a kiaraszolásra, a garázsajtó meg épphogy becsukható.

Tehát valóban, nem minden garázs ugyan olyan szabvány méretre készült régen sem. Ezért vagy le kell mérni, vagy ki kell próbálni.

2021. márc. 14. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mérd meg és megtudod.
2021. márc. 14. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
#6 annyi esze már nem volt a kérdezőnek.
2021. márc. 15. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!