Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van olyan oldal ahol azt is...

Van olyan oldal ahol azt is kiírják, hogy az adott városban melyik vágányra fog menni feltehetőleg a vonat?

Figyelt kérdés
Ha erről van szó mindig pancser vagyok :D volt hogy 3szor rohantam keresztül az aluljárón mert rossz peronra futottam fel, és arra gondoltam hátha van egy oldal a pancsereknek mint én 😅
2021. ápr. 7. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvira ki szokta írni
2021. ápr. 7. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, Elvira csak a tervezett vágányszámot tudja, nincs élő adatforrás mögötte. Mindig az állomàson kell figyelni az utastájékoztatást.
2021. ápr. 7. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, Elvira szokta írni. Ha nem írja (mert bizonyos állomásokon nem szokta), akkor sajnos máshol sem valószínű, hogy megtalálod. Múltkor például Budafokot nem írta ki, Kelenföldet igen, tehát ez alapján a kisebb állomásokat nem jelzi.
2021. ápr. 7. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen mindenkinek!
2021. ápr. 7. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Az elég sokat segít ha nem vagy segghülye.
2021. ápr. 7. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Van egy betegségem, ami miatt nem valami jó a memóriám, egy másik miatt pedig a koordinációm rossz (emiatt nem is lehet pl jogsim), de eltekintek a bunkó beszólásodtól, mert erről nem tudhattál.
2021. ápr. 7. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ird fel valahova mikor bemondják melyikre érkezik.
2021. ápr. 8. 00:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az 5-ös sorszámú paraszt beszólására akkor sincs mentség, ha történetesen semmilyen memóriazavar nem állna a háttérben . Tudjuk szerintem egymás lehülyézése nélkül is segíteni itt egymást. De vajon elnézést kérni, azt tudunk-e?
2021. ápr. 8. 07:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Honnan kellett volna tudnia az 5-nek, hogy a kérdező papíron debil? 😁

2021. ápr. 8. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól még nem kell személyeskedni.
2021. ápr. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!