Hogy vegyek jegyet volánja?
Figyelt kérdés
Szóval, ugye most a covid miatt nem lehet személyesen a buszvezetőtöl jegyet venni. Rá mentem a Volán oldalára és ott van hogy jegy vásárlása... aztán be kell írni hogy honnan hová. Bírtam de azt írta ki hogy arra a járatra nem lehet jegyet venni. Egy kis faluban lakom (Őr), de aznap menni 8 is, de egyikre sem engedi. Most akkor hogy vegyek jegyet rá vagy csak üljek fel rá és kész?2021. ápr. 1. 00:57
1/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem 2 aplikációt is az oldalról, de egyikken sem lehet jegyet venni, ami keresztül megy Őrön vagy valamelyik közeli falun. MMátészalkai buszra sem tudok. Ilyenkor mi a teendő?
2021. ápr. 1. 01:07
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor annyi a teendő, hogy visszaolvasol itt néhány kérdésnyit.
(Helyközi / interurban opció alatt bármely járatra tudsz jegyet venni.)
3/8 anonim válasza:
Helyközi járatra a Volánbusz Helyközi/Interurban opciót kell választani és a menetrendek.hu oldalról kikeresett km-t felkerekíteni a következő 5/0 km-re.
4/8 anonim válasza:
Hol van ez az opcio a weboldalon?? 15 perce probalkozok megtalalni de nem megy. Valaki magyarazza el pontosan legyen kedves.
5/8 anonim válasza:
Szerintem erre gondolt a kérdező.
6/8 anonim válasza:
Nyilvan, en is itt probalkoztam de nem talalom a helykozi/interurban fulet amit elottem irtak
7/8 anonim válasza:
Mert az a Simple/Voxpay/Közl. mobiljegy appokban van.
8/8 anonim válasza:
Oooo kedves utolso, nagyon szepen koszonom, mar meg is van. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!