Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bekatizás után mennyivel...

Bekatizás után mennyivel ülhetek az autó volánja mögé, ha előtte csak 1 felest ittam?

Figyelt kérdés
19/F
2011. jan. 23. 10:47
 1/2 Szabó Róbert ter válasza:
Hát a volán mögé bármennyivel beülhetsz, de a vezetést nem ajánlom.
2011. jan. 23. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:

a felest itt ki tudod számítani, de a "katizást" nem.

[link]

Fogalmam sincs hogy a különböző kábító, bódulást okozó szerek (akár gyógyszer is) mennyi idő alatt ürülnek ki.

Azt se felejtsük el hogy ez egyénenként változó. Azt tudom hogy én mondjuk 7-8 sör után legalább 24 óráig nem szoktam kocsiba ülni. Érzem is magamon hogy szarul vagyok, meg nem is merek kockáztatni.

Ha nem feltétlenül kell (és 19 évesen hétvégén nem hiszem hogy nagyon szükséges) akkor inkább ne ülj autóba. Ne kockáztass, mert azon csak veszthetsz...

Előre kell tervezni. Én ha tudom hogy vezetni akarok, inkább nem iszom, vagy csak nagyon szolídan. Pl szombat este voltam buliba, ittam egy "citromos lányos sört" meg egy 0.33-as búzasört, ezen kívül csak vizet. Most már nyugodtan ülhetek majd a volán mögé, mindenféle rettegés nélkül.

El kell dönteni melyik a fontosabb: a buli vagy a vezetés.

Olyan nem nagyon fordul elő, hogy sétálsz az utcán és hopp, a szádba repül a katica amit aztán le kell nyelned. Ha cuccozol akkor " le kell nyelned azt a békát" hogy nem vezethetsz.. valamit valamiért

2011. jan. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!