Munkaltatoi igazolas meddig terjed?
Figyelt kérdés
Ugy olvastam, hogy a munkaltatoi igazolason levo cimnek nem kell egyeznie azzal ahova te haza mesz melo utan. Ez igaz? Szoval ha nekem a sajat cimem van rajta, de az egyik ismerosomhoz megyek akkor nem buntetnek meg? Nem bulizni meg egyen hulyesegek, hanem egyszer-egyszer nala tudok csak tartozkodni.2021. márc. 29. 23:26
1/5 anonim válasza:
hacsak nem Budaörsön "kapnak el" miközben a papír címei Rákospalotára szólnak, nincs baj
2/5 anonim válasza:
Természetesen a két cím azért van rajta, hogy a kettő között bármikor közlekedhess. Ha átmész a nődhöz, az jogilag nem fér bele, ettől persze a rendőr lehet laza.
3/5 A kérdező kommentje:
5 km van közte és köztem. Szóval nem nagy a táv.
2021. márc. 30. 07:59
4/5 anonim válasza:
Nos, ez esetben , ha nem teljesen ellentétes irányban lakik a munkahelyedhez képest, mint te, akkor megmondod egy ellenőrzés során, hogy egy darabon elhoztak a kollégák és az ellenőrzés helyéhez közel raktak ki. (Kritikus kommenteket megelőzendő: nyilván ne bulizásra használd ezt a dumát, hanem pár- vagy családi kapcsolatok fenntartására.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!