Hol tudok jegyet venni egy nagyon kicsi faluból induló buszjáratra?
Nem biztosítják. A mobilalkalmazásban nem is szerepel se a kiinduló falu, se a célállomás. :) Nem analfabéta vagyok, hanem NEM TUDOM MEGVENNI.
Nem taxi lesz, hanem saját autó, nem én veszítem el a bevételem. Csak az a baj, hogy nem csak engem szivatnak, hanem az egész falut, akinek a 90%-a így ingyen utazik.
Kérdező, kicsit tényleg félreérthető, ezért tisztázzuk:
1. Van az online jegyvásárlás, ami csak a járatok egy kisebb részére lehetséges
2. Van a mobiljegy, ami viszont bármely járatra érvényes. Utóbbinál a Volánbusz helyközi / interurban opciót kell választani, NEM pedig a konkrét települést. Azt a menetrendből külön ki kell keresni, mekkora a távolság , amit beutazol, mindig felfelé kerekítve. Ha a menetrend kiegészítő jegy váltását írja elő, azt a kiegészítő jegy menüpontban tudod megvenni, a normál jegyen felül.
Simple alkalmazás, én azt használom. De ez alapján a cikk alapján akkor se büntetnek meg, ha nincs jegyed:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!