Mióta nem divat felszállni az induló HÉV-re?
Figyelt kérdés
Manapság napi szinten tapasztalom több vonalon, hogy mikor bemondják az indulást, az emberek békésen sétálnak mellette, és nem szállnak fel. Pedig még ülőhelyből is egy csomó szokott lenni.2021. febr. 2. 18:58
1/14 anonim válasza:
Talán, mert nem azzal akarnak menni? ¯\_(ツ)_/¯
3/14 A kérdező kommentje:
Nem, mivel a hév megállóban sétáló emberekről van szó.
2021. febr. 2. 19:29
4/14 A kérdező kommentje:
Korábban azt se értettem, hogy miért nem szállnak fel a csepeli hévpótlóra az OBI előtt, de annál később rájöttem, hogy a 179-esre várnak, mert azzal gyorsabban elérnek, mint ezzel az elcseszett hévvel.
2021. febr. 2. 19:31
6/14 anonim válasza:
alaposan le kell őket b..ni!
kiabálj velük egy sort! :D
7/14 A kérdező kommentje:
Ja, valami ilyet kéne csinálni.
Olyan idegesítő látni, ahogy mindenre ráérnek és még fagyban is van kedvük várakozni.
2021. febr. 2. 22:46
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, melyik bolygón éltél az utóbbi egy évben, de itt a Földön kitört egy világjárvány, amit egy cseppfertőzéssel terjedő vírus okoz. Minél kevesebb időt tölt valaki másokkal egy légtérben, annál kisebb eséllyel fertőződik illetve fertőz meg másokat. Innentől kezdve nekem logikus döntés nem felszállni addig, amíg nem jön el az indulás ideje.
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem leírtam érthetően, hogy az induláskori fel nem szállásról beszélek.
2021. febr. 3. 07:55
10/14 anonim válasza:
A jó párkapcsolat alapja, hogy pontosan érkezz haza!
- Ha korábban érkezel még ott fogod találni a párod szeretőjét - botrány lesz belőle.
- Ha későn érkezel akkor meg jön a "hol voltál?" - botrány lesz belőle.
Egyszerűbb a megállóban várni kicsit minthogy felrúgd a családi békét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!