Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mióta nem divat felszállni az...

Mióta nem divat felszállni az induló HÉV-re?

Figyelt kérdés
Manapság napi szinten tapasztalom több vonalon, hogy mikor bemondják az indulást, az emberek békésen sétálnak mellette, és nem szállnak fel. Pedig még ülőhelyből is egy csomó szokott lenni.
2021. febr. 2. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
😅😅😅😅
2021. febr. 3. 20:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Én is valami ilyesmire gondoltam, más logikus magyarázat nincs.

2021. febr. 3. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Ez miért idegesít Téged? Neked nem mindegy, hogy van pár ember, aki megvárja a következő HÉV szerelvényt? Ezzel Neked problémát okoznak? Legalább nem lesznek olyan sokan a kocsiban. Talán azért hagyják elmenni, mert, ahol leszállnának ott nem érik el a csatlakozást, így nem akarnak egyhelyben várni ott, hanem itt is várnak inkább 10 percet, meg ott is, ahol átszállna. Így máris hamarabbnak tűnik, hogy eltelt 20 perc. Vagy időben van az illető és nem akar a munkahelyre/megbeszélt találkozóra jóval előbb odaérni vagy valakit a HÉV-nél vár meg és együtt szállnak majd fel egy következő vonatra.
2021. febr. 3. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha írtál volna konkrét megállókat, akkor esetleg valakik meg is tudnák mondani, mi másra szoktak ott még várni. Egyáltalán ne gondold, hogy HÉV-et várnak. Valaki vagy valami mást, csak annak a másnak kényelmetlenebb a "várakozóhelye", kellemesebb a HÉV peronon ténferegni. Míg kinyit a posta vagy míg megjön a kis barátnő. Ne viccelj már, én is fél életem vasútállomásokon lógtam el, ha nem is utaztam sehova.

Csepelre kétféle szerelvény is jár, akinek még jelent valamit a Dunakeszi Vagongyár, az lehet, kivárja a saját hegesztvényét, hogy most mondjak ezer okból egyet. De úgyse értitek ti már ezt...

2021. febr. 6. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!