Milyen típusú buszok közlekednek az alábbi járatokon? 11:45 és 12:45-kor induló Budapest, Népliget-Székesfehérvár
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 12:39
1/5 anonim válasza:
A 12:45-ösön ma a LPN584 ment, a 11:45-ös nem volt bejelentkezve, azt nem tudom megnézni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma...akkor ezek szerint változó? 17-én mennék, érdekelne, hogy melyik járaton van kényelmesebb busz.
2020. aug. 4. 13:45
3/5 anonim válasza:
Nem ismerem a vonalat, csak azt tudom, hogy ma mi ment :D
Te is meg tudod nézni:
menetrendek.hu-ra felmész 12:45 után
Honnan?-ba beírod, hogy Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar (már a Népligetre is kiadja)
Kiválasztod, hogy az idő legyen 11:45 előtti (mondjuk 11:34, de bármi lehet, csak 11:45 előtt legyen, de ne sokkal).
KERESÉS
És kikeresed, hogy melyik busz kell neked: ha szerencséd van, a rendszámát is megnézheted, és azt, hogy mikor indult. Ma pl. a veszprémi 12:45-ös 12:52-kor indult, és az LPN584 volt rajta, ezt láthatod.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt a rendszámos dolgot nem tudom megnézni:)
2020. aug. 4. 14:13
5/5 anonim válasza:
Ezen a viszonylaton a vonatok garantáltan kényelmesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!