A metrón és a HÉV-en utazhatok ingyen ha van emelt családi-pótlék mellé járó utazási kártyám?
Figyelt kérdés
1 hónapja lakom Pannóniatelepen és vettem diák bérlete. De múltkor beszélgettem a jegypénztárossal és azt mondta, hogy Békásmegyer és Pannóniatlep között kell csak bérlet mert van a 90%-os utazási kártyám. És onnantól be a Batthányi térig és maga a metró is helyi járatnak minősül és oda ezzel a kártyával nem kell fizetnem. Megkérdeztem múltkor a HÉV-en az ellenőrt, de ő nem tudott róla. Most tényleg van ilyen?2010. aug. 19. 16:25
1/2 anonim válasza:
Kiemelt családi pótlékra jár a 90%-os kedvezmény (vonatra) az ország egész területén. Pest határán kívül (buszra vagy bármi másra) neked is ugyanúgy kell venned jegyet, mint másnak.
Metrón,HÉV-en,Villamoson stb. ingyen utazhatsz (természetesen pesten).
2/2 anonim válasza:
Így van! Bp határától ingyen utazhatsz befelé a kártyáddal. Azon kívül meg 90%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!