Nem baj ha elbeszélgetek valakivel a tömegközlekedésen?
Még gimis koromban rendszeresen együtt utaztam egy idősebb bácsival meg egy fiatalabb kollégájával a buszon. Én délután kettőkor jártam haza, ők nyilván 4 óra után, olyankor nem találkoztunk.
Egyik délután egy iskolai program miatt én is 4 után szálltam fel a buszra. A bácsi elkerekedett szemekkel rámnézett, és közölte, hogy jé, maga meg mit keres itt?
Na innentől kezdve minden reggel beszélgettünk. :) Később bevallotta, hogy esze ágában nem lett volna megszólítani, csak döbbenetében hangosan kicsúszott a kérdés. :D :D :D
Szóval nem, ha a másik vevő rá, miért is lenne baj? A mindenkit leszólító unatkozó nénik azért idegesítőek tudnak lenni.
3-as válaszoló a legtömörebben foglalta össze magyarországi életünket.... Én mindkettő típussal találkoztam már. Mivel jólnevel, jófej csávó vagy, a majmokkal is szoktam kommunikálni. De ha úgy adódik bebújok a sarokba és igyekszem mindenkitognorálni.
A legjobb élményem egy lánnyal volt (férfi vagyok) akivel végighallgattuk a vonaton a mellettünk lévő fülkében ülő fió-lány páos veszekedését. (nem akartuk, de hát nem tudtunk mit tenni na :D) Miközben ők elmondták egymást mindennek is, mi csak nonverbális módon tudtunk kommunikáni. Tök jó szociális kísérlet volt.
Azóta is sokszor eszembe jut az a lány...
Ha a másik is szívesen beszélget veled, az nem baj.
De ha azt látod, hogy beszélgetés közben az ablakon néz ki inkább, vagy a telefonját nyomkodja, vagy könyvet olvas, akkor az annak a jele, hogy nagyon szeretné, ha lekopnál róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!