Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szabálytalankodik a...

Miért szabálytalankodik a buszsofőrök egy része?

Figyelt kérdés
Mind a buszon ülve, mind autóval haladva buszok környezetében egyértelmű, hogy a közlekedési szabályokat igencsak gyakran szegik meg. Sietniük nem kell, semmi következménye a késésnek, a múltban 2 ilyen ügyet vittem el egészen minisztériumi szintig téve bejelentéseket és semmilyen kártérítés sem járt. Egy másik esetben a buszsofőr alpári megnyilvánulása miatt próbáltam még a jog erejénél fogva is megszüntettetni a munkaviszonyát, ami sajnos egy megrovás szintjén elakadt. Ezekből kitűnik, hogy semmilyen szabály miatt sem kell aggódniuk, tényleges következménye semminek sincsen. Abban mondjuk nagyot tévednek, hogy az utas vagy aki látja mit művelnek nem fog azonnal bejelentést tenni.
2021. márc. 18. 08:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
12%
2000-ben ittasan jött a buszsofőr helyközire. Kábé 1 km múlva volt egy nagyon szűk, házak közé vezető keskeny sikátorunk, amin át kellett haladnunk. Olyan simán csinálta 40-50-nel, hogy hátradőltem és nyugodtan aludtam egyet a célállomásig. Ő ittas volt, te meg egy idióta vagy. Ő legalább kijózanodott...
2021. márc. 21. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked erre áll fel csak? Anya nem veri ki neked ugye szegénykém
2021. márc. 25. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Idézek: "09:09 : Szerintem az ilyesfajta, feltételezésekre épülő irományokkal és burkolt fenyegetéssel legfeljebb Te ütheted meg a bokádat. Inkább előbb, mint utóbb!"

09:09 - Vigyázz, mert ez a barom tényleg feljelent. :D

2021. márc. 25. 13:40
 24/24 anonim válasza:
100%
Ekkora fogyatékos embert, mint ez a Kérdező, rég olvastam már itt.
2021. márc. 27. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!