Budapestről Solymárra eltudnék jutni taxival valahogy?
Rendszeresen kell mennem oda Budapestről és sajnos 1 órás utakat találtam, hogy reggel időben beérjek, de így is neccesen.
Eszembe jutott a taxi, mert ők tényleg gyorsan ott vannak Aból Bbe de nem tudom nekik, lehet e Budapestről kimenni egyáltalán?
Meg lenne még egy kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy volánbuszhoz hol tudnék jegyet venni és van ilyen havi bérlet hozzá ha ezzel kényszerülnék menni?
Metróval fél óra a Móriczról az Árpád híd. Ha meg a Bécsi úton vagy, akkor 10 perc.
De nézd meg az online bérletet.
"Szóval ha házamhoz hívom a taxit akkor mondom neki solymárra vigyen akkor el is visz?"
Nem feltétlen.
Ha viszont úgy kéred a taxit, hogy Solymá a cél, akkor olyat küldenek, ami elvisz.
Én pont ugyanígy ingáztam, csak fordított irányban.
A tömegközlekedés sajnos borzalmasan időrabló, mert a busz, villamos minden utcasarkon megáll.
A vonat jó, de sajnos csak észak Bp-n van.
A taxi földi halandónak nem megfizethető.
Szóval a legjobb, ha saját autód van. Én is inkább végigálltam reggelente a dugót, mert még így is gyorsabban értem be, mint a csigalassú busszal/villamossal.
Neked ráadásul forgalom se lesz.
Köszönöm a sok választ!
Sajnos nem tudtam lealkudni a dolgot, hogyne 3 műszakba legyek a reggel miatt de sajnos ott csak 3 van ezért nem tudnak így alkalmazni de sebaj. Amúgy is bonyolult lett volna Budapesti bérlettel, a solymári bérlettel, ma még csak jeggyel, szóval ja. Sajnos meg nem 6 órás kezdés volt hanem 5:20-as ami esélytelen, megnéztünk minden útvonalat és sehogy nem értem volna ki. Azt hiszem csak Budapesten keresek vagy legalább Budapesthez nagyon közeli helyekhez mint Budaörs, Törökbálint és ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!