Mi lehet az oka, hogy a korlátozások ellenére megnőtt a pénteki forgalom múlt péntektől kezdve? Budapestről Debrecen felé.
Vizsgaidőszak van, méghozzá a legtöbb helyen jó hosszúra nyújtva, mivel sok időpontra osztják szét a vizsgázókat - akik ugye amúgy online oktatásban vettek részt, így eddig nem jelentek meg az utasforgalomban.
De az is érezhető, hogy lazul a fegyelem, azok is bejárnak néha dolgozni, aki korábban otthonról megoldotta. (Tudom jól, a beosztottaim közül novemberben talán egy, ha bejárt, most meg egy-egy napon van, hogy 4-5-en is bent húzzák az igát.)
Mondjuk ez is lehet. Bár Ferihegyen is rengeteg utas szállt fel.
Pl. Decemberben és január első hetében a 23-as kocsi alig telt meg. Az utóbbi két hétben pedig már a 25/26-os is szinte fullon.
Mondjuk, az is lehet, hogy sokan a kijárási tilalom előtti utolsó két vonatot választják.
Én eddig is utaztam és még élek. :)
Mondjuk vírust nem tagadok, de az üres IC az hiányozna. Kíváncsi leszek mi lesz pénteken. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!