Budapestről Solymárra eltudnék jutni taxival valahogy?
Rendszeresen kell mennem oda Budapestről és sajnos 1 órás utakat találtam, hogy reggel időben beérjek, de így is neccesen.
Eszembe jutott a taxi, mert ők tényleg gyorsan ott vannak Aból Bbe de nem tudom nekik, lehet e Budapestről kimenni egyáltalán?
Meg lenne még egy kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy volánbuszhoz hol tudnék jegyet venni és van ilyen havi bérlet hozzá ha ezzel kényszerülnék menni?
Meg 5:02 indul hűvösből egy ami megfelelne csak nem tudok addigra kiérni szerintem..
délután meg este nem lenne gond mert úgy jövök ahogy eddig csak areggel macerás.
de nem ott dolgozok hanem ahhoz közel.
csak így behatárolás miatt
16.ezt pont kinéztem.:)
4.30as indulás még szerintem rendben van.
de ez a busz azt hiszem volán igaz?
akkor ehez volán bérlet kéne?
mondjuk a bécsi útig elég hosszú az út de lehet nem sok.
buszon akkor tudok bérletet venni a sofőrtől?
solymári vonalon kell kiegészitő vagy mi?
azt hiszem ez lesz az útvonalam akkor
Szerintem a sofőrtől már nem lehet bérletet venni, vagy ha lehet, akkor kell hozzá viszonylat igazolás, amit az Árpád hídnál állítanak ki.
Igen, ez volán amúgy, ha van bkk bérleted, akkor Üröm és Solymár közötti kiegészítő bérlet kell. Szerintem lehet online is bérletet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!