Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszokban a sofőröknek...

A buszokban a sofőröknek miért nem muszáj hordani maszkot?

Figyelt kérdés

Busszal járok, és észre szoktam venni néhány sofőrön, hogy nincs rajtuk maszk (de azért van némelyiken)

Az lenne a kérdésem, hogy miért nem viselik

Bunkó, és hülye válaszokat nem kérek, köszönöm a normális kommentelőket😃

2021. febr. 9. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Zárt fülkében nem kötelező (tehát ahol üveggel el van választva az utastértől, még ha nem is hermetikusan). Viszont én a Volánbuszon nyitott fülkénél is találkoztam olyan sofőrrel, akin nem volt, de engem speciel nem zavar.
2021. febr. 10. 11:28
 12/17 anonim válasza:
100%
148-as buszon van egy kopaszodó sofőr szőrmés fekete mellényben. Zárható fülkében maszkot kesztyűt hord és nem hajlandó az első ajtót kinyitni, hogy ott szálljanak fel. Azt is csinálja rendszeresen, hogy direkt előrébb áll meg, nem ott, ahol a buszmegálló táblája van. Sokan bosszankodnak miatta.
2021. febr. 10. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj ide, nekem is úgy felcsúszik a maszk, hogy lefelé a földet nem is látom tőle, képzelj el akkor egy buszvezetőt, mikor a járdaszegély mellé kell centizgetnie. Egy óra után tocsog a kilélegzett párától, zavarja a koncentrációt, állítólag még álmosít is a felgyűlt széndioxidtól, szemüvegek párásodásáról nem is beszélve. Van akit nem zavar, van, akit zavar. Akit zavar, azt zavarja. Talán pont nem egy akár százötven ember életét is a kezében tartó buszvezető éberségét és koncentrációját kéne tovább csökkenteni. Épp elég frusztrációjuk van már anélkül is, hadd ne soroljam. Nem a pestis vagy a gyermekbénulás terjed, és az is már bebizonyosodott, hogy nem a két székkel odább ülők adják át a vírust, hanem azok az extravertáltak, akik egész nap egymást nyalják-falják, és ugyanúgy élik a társasági életüket, mint tavaly vagy tavaly előtt, mert valójában semmiféle korlátozás e téren nincsen.
2021. febr. 10. 14:28
 14/17 anonim válasza:
100%

Ezt most nekem írtad? 12 es vagyok.

Pont azt írtam, hogy ez a sofőr láthatóan rendkívül fél a vírustól, nyakig maszkban kesztyűben és folyamatosan azon van, hogy nehogy valakit fel kelljen engednie az első ajtón, mert akkor még véletlenül elkapná a vírust tőlük. Az emberek meg hiába kiabálnak, hogy nyissa már ki az ajtót, az csak nem nyitja, és néz maga elé, mintha nem venné észre, hogy emberek fel szeretnének szállni az első ajtón.

2021. febr. 10. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Fel nem ülnék olyan buszra ahol maszk van a sofőrön. Nem bíznék abban hogy a vezetési képességei 100%-át nyújtja maszkban minden egyes sofőr, azért a vezetés nem gyerekjáték. Autóban csak azok hordják akik bírják, de a sofőröket senki nem kérdezné erről.
2021. febr. 11. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

#14:

Az ilyet ki kéne rúgatni, mert ez k*rvára szabályellenes, mi az, hogy csakúgy direkt nem áll be helyesen a megállóba meg nem nyitja ki az ajtót, csak mert "olyanja" van? Az ilyet jelenteni kéne, de gyorsan. Ez valami szerencsétlen gyökér.

2021. febr. 13. 06:00
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

Miért fáj neked kedves kérdező, ha nincs rajtuk maszk? Mi közöd hozzá? Gondolj bele, mennyit lát egy szemüveges buszsofőr. Ha meg emiatt balesetet okozna, te lennél legjobban felháborodva...

Úgy látom, az emberiség megérett a pusztulásra.

2021. febr. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!