Szerintetek aki nem tud biciklizni (én) az tudna menni egy elektromos rollerral?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 17:59
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
Sajnos kipróbálni nem tudom,mivel nincs ilyen bolt a városban,úgyhogy csak megrendelni tudom, úgyhogy vagy tudok menni vele vagy nem :D egyébként csak munkábajárni kellene,vagy boltba.
2021. febr. 7. 10:12
12/14 anonim válasza:
Ne rendelj olyasmit, ami akár csak kicsit is esélyes, hogy porosodni fog a sufniban.
Szánd rá az időt, utazz a boltba, próbáld ki, aztán még mindig rendelhetsz, ha úgy olcsóbb.
13/14 anonim válasza:
Ez szerintem sem az az árkategória amit csak úgy próba-szerencse alapon megvesz az ember, egy használható e-roller bőven 100e Ft felett van.
Munkába járásra egyébként egy 2-3 km távig teljesen alkalmas a dolog, feltéve, hogy olyan az utak járdák minősége, szélessége, hogy nem leszel ön és közbeszélyes.
14/14 anonim válasza:
Szerintem a roller sokkal instabilabb, nehezebb megtanulni vele közlekedni. Legalábbis én tudok biciklizni, de rollerezni egyáltalán nem (igaz, csak hagyományossal próbáltam, nem elektromossal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!