Ha már van e-jegy meg minden elektromos, az ideiglenes diákigazolványt miért nem fogadja el a MÁV telefonról?
Légy határozott és elfogadják. A jegyvizsgálók nagy része szó nélkül elfogadja. Az a pár pedig a saját kollégáit is megbüntetné ha tehetné.
Ha véletlen nem fogadja mond, hogy állítson ki utasleadásit.
Nem tudom... A jegypénztáros rá se nézett a telefonomra (csak rám, nagy gülü szemekkel mint aki még sose látott ilyen nagy hülyét).
Nem adta ide a bérletet mert fenyegetőzött, hogy megbüntetnek.
Megkérdeztem, hogy mi az oka hogy nem fogadják el. A válasz meg az volt, hogy mer' nem papíron van.
Hiába ecseteltem, hogy ha kinyomtatom, az sem lesz eredetibb attól ami a telefonomon van. Meg mondtam hogy emailben küldte az iskola, nem fotó vagy ilyesmi.
Ő sem tudta amúgy semmivel sem megindokolni, hogy miért kell neki annyira a papír.
Amúgy meg én úgy tudtam, hogy hivatalos dokumentumot (amin van pecsét, aláírás) egyébként is büntetendő sokszorosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!