Tényleg hülye vagyok, ha buszsofőrnek szeretnék menni?
Kockázatos hivatás; folyamatosan emberéletekért felelsz és a forgalom többi résztvevője nem segít.
Én erősen meggondolnám, hogy tényleg akarom-e a magyar 10+ éves buszokat, igénytelen utasokat, magas kockázatot. Ha már hivatásos sóför, akkor kamionozást is gondold meg.
Én személy szerint 10+ éve vezetek buszt,szeretem.Van olyan ember,akinek nem való ez a munka,de atomfizikus se lesz akárkiből.
Ha érdekel,szeretnéd csinálni,próbáld meg,mit veszítesz.Max nem megy,és otthagyod.De lehet szuperül menne,és ha meg se próbálod....
Szüleiddel elbeszélgetnék szívesen.....
Én voltam a BKV-nál buszt vezetni egy ideig. Amúgy diplomám van, 2 nyelvvizsgám:) Amúgy nemzetközizni akartam, turistabuszra menni, csak ez a vonal meghalt a Covid miatt. Egy jó haverom is buszozik. Mellette meg közlekedésmérnöknek tanul a BME-n. Szóval lehet itt kombinálni a szakmákat, mindenből tanulsz, az a lényeg.
Van sok idióta sofőr, persze. Őket le kell szarni, vagy elküldeni a büdös pi**ába, ahogy a csopvezetőm mondta:)
Van sok normális is. Az utas olyan, amilyen. Nekem az autósokkal, biciklisekkel, a menetrend tartással több bajom volt.
Nem árt, ha már van C-s jogsid. Azzal már felvesznek elvileg, ha aláírsz X időre, tanulmányi szerződés keretében. Bár nem tudom, hogy most van-e ilyen képzés a Volánnál. Meg kell őket kérdezni. Ami tuti, hogy most eléggé telítve vannak ezek a közlekedési vállalatok. Lehet, csak limitálva vesznek fel embert. B-ről D-re oktatás szerintem most nincs, de lehet, békeidőben olyan képzés is indul. + ugye a GKI.
én is buszsofőr szerettem volna lenni nyolcadikos korom óta...aztán technikum, két szakma, sorozat jogsi végig..az élet úgy hozta, hogy távol Európától lettem buszsofőr...marhanagy buli volt...jó fizetés, baromi nagy rutin, nagy kaland..aztán a kamion.
Én bevállalnám a buszt, főleg amilyen korszerűek jönnek..akine a vérében benzin van, annak nem gond a városi közlekedés utasokkal, dugóban..(sem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!