Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonattal megyek Gödöllőre,akko...

Vonattal megyek Gödöllőre,akkor az állomástól hogyan jutok el leghamarabb a Caterpiller céghez ? Vagy hol egyszerűbb oda érni Gödöllő vagy Gödöllő állami telepek ?

Figyelt kérdés
hol vagyok ?
2021. jan. 21. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Gödöllő-Állami telepek van a gyár közelében, azonban ott nem minden vonat áll meg, mèg a személyek közül sem. Tehát lehet, hogy àt kell szállnod buszra Gödöllőn vagy Isaszegen, a konkrét időpont függvényében.
2021. jan. 21. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
maps.google.hu -> útvonaltervezés
2021. jan. 21. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:

2-es nincs igazad az a tervező nem ad hiteles információt azt azoknak találták ki akik el is hiszik !

1-es a Gödöllői-Állami telep megálló helytől gyalogosan menyi idő a cég ?

2021. jan. 21. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

3: ezt azok mondják, akik lusták voltak egyszer is kipróbálni...! :-)))

Kiindulásnak nagyon is jó infókat mond. Utána már át tudsz menni a volánbusz, vagy máv oldalára, és célirányosan rákeresni a menetrendre.

2021. jan. 21. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Ha jó helyre tűzték a Google mapon magukat, akkor az az Állami telepek megállóhelytól úgy 7-800 méter vagyis 6-7 perc séta. Megéri kivárni azt a vonatot, ami megáll ott, mert a Gödöllői nagyállomástól visszavergődni bárhogyan is sokkal több lenne, az kb. lehetetlen... És ha egy volánbusz fél órával kedvezőbb időpontban jönne, nagy valószínűséggel a vonat még akkor is gyorsabb.

Itt a menetrendjük, a Keletiből óra 35-kor, Gödöllőről óra 46-kor induló vonatok állnak csak meg.

[link]

2021. jan. 21. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ébresztő gondolatokat . És a kioktatóknak is !

Szerencsről megyek majd,én csak érdeklődtem egy helybelitől az ő véleményére is támaszkodóm utazás tervezésénél .

2021. jan. 21. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Oh, a Google Mapssel egész nyugodtan tervezhetsz, igen ritkán vezet félre. Ha még hozzánézel esetleg más térképet (pl. OpenStreetMap) , a cég honlapját meg mondjuk az érintett közlekedési szolgáltató (itt: MÁV-Start) oldalát, azzal 100% pontosságú információhoz jutsz.

(Tudom, hogy anno csokoládégyárnak hívták e volt hadiüzemet megtévesztésből és főleg tréfából, szóval történelmi távlatokban nézve értem én a gyanakvásod, de ezúttal indokolatlan.)

2021. jan. 22. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!