Kezdő D jogsival is felveszik az embert a Volánnál?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nemrégiben lett meg buszra is a jogsim. Mi a jellemző? Kérik a többéves nagyjármű tapasztalatot, vagy kezdőként is felvennének? Van ott ranglétra? Gondolok arra, hogy először helyijáratra, később távolságira rakják az embert. Vagy nincs ilyen?2021. jan. 20. 10:08
1/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk tény, hogy ennyire fiatal buszsofőröket nagyon nem láttam.
2021. jan. 20. 10:10
3/11 anonim válasza:
Simán. Örülnek, ha megy valaki. Hogy helyi vagy helyközi, attól függ, mire van igény az adott üzemegységben. Ha szerencséd van, választhatsz. Remélem, tudod, hogy PAV II és GKI is kell.
4/11 anonim válasza:
Úgy is felvesznek, hogy ők maguk iskoláznak be az ő költségükön.
5/11 anonim válasza:
elég nagy a hiány, nem fognak válogatni. ha nem lenne d jogsid is felvennének, és a saját költségükön csinálhatnád meg. már évek óta plakátolják a buszaikon
6/11 A kérdező kommentje:
S vajon mi az oka, hogy nem választják ezt a pályát? Rengetegszer hallom egy csomó ismerőstől, hogy a gyerekkori álmuk, hogy buszsofőrök legyenek. Én mondjuk még mindig szívesebben ülnék a volán mögött, mint egy monoton gyárban, mégha a Volán nem is fizetne annyit, nem minden a pénz, legalábbis szvsz. Imádok vezetni.
2021. jan. 20. 12:54
7/11 anonim válasza:
attól függően hogy hol vezetsz, elég veszélyes tud lenni. a busz a tiéd, te takarítod, te felelsz érte. gondolom túl is dolgoztatják a meglévő sofőröket, mert nincsenek elegen.
8/11 anonim válasza:
Hát izé, én 22 vagyok hamarosan gki vizsagázok, nem fizette a Volán D jogsival fogtam magam , jelentkeztem azóta sem szóltak. Gki-val talán, bár szerintem nem mert kezdő vagyok. Bkv szerintem sokkal jobb, csak nekem az messze van.
9/11 anonim válasza:
Nekem van D-m, GKI-m, gyakorlatom és vissza se jelzett a Mávvolán :D
Sztem telítve vannak ők is maszek turistásokkal, mint a BKV, Arriva. Max. vhol vidéken van üresedés, ahol ilyen frankó Classic Ikarust vezethetsz, havi 180 nettóért.
Amúgy igen, kezdőként is felvesznek, meg van C-ről D-re oktatás + GKI. Bár nem tudom, hogy jelenleg ilyen program van-e.
10/11 10 deka farhát válasza:
9: viccelsz? Van aki a fél karját odaadná, hogy 200-as Ikarusszal veresse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!