Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kezdő D jogsival is felveszik...

Kezdő D jogsival is felveszik az embert a Volánnál?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nemrégiben lett meg buszra is a jogsim. Mi a jellemző? Kérik a többéves nagyjármű tapasztalatot, vagy kezdőként is felvennének? Van ott ranglétra? Gondolok arra, hogy először helyijáratra, később távolságira rakják az embert. Vagy nincs ilyen?
2021. jan. 20. 10:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk tény, hogy ennyire fiatal buszsofőröket nagyon nem láttam.
2021. jan. 20. 10:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
fel
2021. jan. 20. 10:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Örülnek, ha megy valaki. Hogy helyi vagy helyközi, attól függ, mire van igény az adott üzemegységben. Ha szerencséd van, választhatsz. Remélem, tudod, hogy PAV II és GKI is kell.
2021. jan. 20. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is felvesznek, hogy ők maguk iskoláznak be az ő költségükön.
2021. jan. 20. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
elég nagy a hiány, nem fognak válogatni. ha nem lenne d jogsid is felvennének, és a saját költségükön csinálhatnád meg. már évek óta plakátolják a buszaikon
2021. jan. 20. 11:18
 6/11 A kérdező kommentje:
S vajon mi az oka, hogy nem választják ezt a pályát? Rengetegszer hallom egy csomó ismerőstől, hogy a gyerekkori álmuk, hogy buszsofőrök legyenek. Én mondjuk még mindig szívesebben ülnék a volán mögött, mint egy monoton gyárban, mégha a Volán nem is fizetne annyit, nem minden a pénz, legalábbis szvsz. Imádok vezetni.
2021. jan. 20. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
attól függően hogy hol vezetsz, elég veszélyes tud lenni. a busz a tiéd, te takarítod, te felelsz érte. gondolom túl is dolgoztatják a meglévő sofőröket, mert nincsenek elegen.
2021. jan. 20. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát izé, én 22 vagyok hamarosan gki vizsagázok, nem fizette a Volán D jogsival fogtam magam , jelentkeztem azóta sem szóltak. Gki-val talán, bár szerintem nem mert kezdő vagyok. Bkv szerintem sokkal jobb, csak nekem az messze van.
2021. jan. 20. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van D-m, GKI-m, gyakorlatom és vissza se jelzett a Mávvolán :D

Sztem telítve vannak ők is maszek turistásokkal, mint a BKV, Arriva. Max. vhol vidéken van üresedés, ahol ilyen frankó Classic Ikarust vezethetsz, havi 180 nettóért.

Amúgy igen, kezdőként is felvesznek, meg van C-ről D-re oktatás + GKI. Bár nem tudom, hogy jelenleg ilyen program van-e.

2021. jan. 20. 14:52
 10/11 10 deka farhát ***** válasza:
100%
9: viccelsz? Van aki a fél karját odaadná, hogy 200-as Ikarusszal veresse :)
2021. jan. 20. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!