Most akkor hogy kell jegyet váltani?
Mentem faluból be Debrecenbe, utána egy pár óra múlva szerettem volna haza jönni. Előre fele tudtam jegyet venni a buszsofőrtől, viszont hazafele rám szólt a buszsofor, hogy hát már nem lehet jegyet váltani és ezt mar elore meg kellett venni.
Na most. Hol lehet ezt a jegyet megvenni? Voxpayen neztem de nem tudok távolságit vásárolni.
A nagyobb buszállomásokon mostmár elővételben kell megvenni a jegyet a pénztárban. A sofőr csak a közbenső megállókban felszállóknak ad jegyet.
Amikor a faluban felszálltál ott a sofőr adhatott neked jegyet, de amikor hazafelé mentél gondolom a buszállomáson akartál felszállni ahol viszont elővételben kell megvenni.
Igen, ez a Debrecen buszvégállomáson volt.
Akkor csak be kell mennem a pénztárhoz és váltsam ki a egyem?
Rendben, szuper, köszönöm!:)
Most találtam egy alkalmazást, amin lehetne vásárolni, de pont most nem lehet fizetni kártyával rendszerhiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!