Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most akkor hogy kell jegyet...

Most akkor hogy kell jegyet váltani?

Figyelt kérdés

Mentem faluból be Debrecenbe, utána egy pár óra múlva szerettem volna haza jönni. Előre fele tudtam jegyet venni a buszsofőrtől, viszont hazafele rám szólt a buszsofor, hogy hát már nem lehet jegyet váltani és ezt mar elore meg kellett venni.

Na most. Hol lehet ezt a jegyet megvenni? Voxpayen neztem de nem tudok távolságit vásárolni.

2021. jan. 20. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a faluban nincs elővételi lehetőség, ezért veheted a sofőrnél. Debrecenben viszont vegyél a pályaudvaron.
2021. jan. 20. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb buszállomásokon mostmár elővételben kell megvenni a jegyet a pénztárban. A sofőr csak a közbenső megállókban felszállóknak ad jegyet.

Amikor a faluban felszálltál ott a sofőr adhatott neked jegyet, de amikor hazafelé mentél gondolom a buszállomáson akartál felszállni ahol viszont elővételben kell megvenni.

2021. jan. 20. 07:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez a Debrecen buszvégállomáson volt.

Akkor csak be kell mennem a pénztárhoz és váltsam ki a egyem?

2021. jan. 20. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
jegyem*
2021. jan. 20. 08:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 20. 08:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Rendben, szuper, köszönöm!:)

Most találtam egy alkalmazást, amin lehetne vásárolni, de pont most nem lehet fizetni kártyával rendszerhiba miatt.

2021. jan. 20. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha megveszed a jegypénztárban, ahol 99% eséllyel kártyával is lehet fizetni.
2021. jan. 20. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért tudnod kell, hogy a mobiljegy olcsóbb, néhány százalék (talán 5) kedvezmény jár rá.
2021. jan. 20. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, láttam a kedvezményt. De azt írja, hogy rendszerhiba van, és nem tudok fizetni:( Nem baj, fizetek majd a pénztárnál. :D
2021. jan. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!