795-ös elővárosi buszra hogyan és milyen jegyet kell váltani bp-i bérlet nélkül?
Széll Kálmán tér - Hidegvölgyi erdészet oda-vissza útra milyen jegyet kell váltani, ha nincs budapest bérletem? Bkv automatából elég az elővárosi jegy vagy kell-e valami kiegészítő? Vagy nem bkv automatából kell venni?
Soha nem utaztam távolságin, sem elővárosin, így nem igazán értem, hogy működik.
A BKK automatából nem tudsz jegyet venni.
Simán felszállsz és a buszon veszed meg a jegyet a sofőrtől.
A végállomásokon a volános jegypénztárban tudsz jegyet venni.
A BKK-nak és a BKV-nak a 300-899 közé számozott járatokhoz nincs köze, azokat az NFM megrendelése alapján üzemelteti a Volánbusz, az országos helyközi díjszabásnak megfelelően.
Az előző válaszoló téved abban, hogy a buszvezetőtől vehetsz jegyet: a Széll Kálmán téren kötelező jegyelővétel van. A BKK ügyfélszolgalatan találod a Volánbusz pénztárát is, de a megállóban lévő automatából is válthatsz jegyet. Semmi egyebet nem kell tenned vagy mondanod, minthogy kérsz egy jegyet a Hidegvölgyi erdészetig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!