Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mely elővárosi buszjáratokra...

Mely elővárosi buszjáratokra érvényes a BKK bérlet?

Figyelt kérdés
Hol lehet ennek pontosan utánanézni?

2016. jún. 14. 07:28
 1/6 anonim válasza:
11%
Bkk.hu, Volan.hu
2016. jún. 14. 07:31
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Budapest közigazgatási határán belül a BKK összes elővárosi járatra érvényes, azon kívül környéki jegyet/bérletet kell váltani. A járatok menetrendi lapján rajta vannak a szakaszhatárok, ott meg tudod nézni.
2016. jún. 14. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tévedés, mert nem csak a BKK járataira érvényes, hanem a Volánbusz elővárosi járataira is.

Egyszerűen: ha egy járat be van számozva 1-999 közé, arra tuti jó a Budapest-bérlet Budapesten belül. Ezen felül a keleti-délkeleti agglomerációban nincsenek beszámozva az elővárosi járatok, ott leginkább a táblázatos menetrend segít, ahol a járat fejrovatában E betű van, azon érvényes a Budapest-bérlet.

2016. jún. 14. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. És ez hogy működik? Felszállok mondjuk a Visegrádra menő buszra, és mondom a sofőrnek, hogy nekem van BKK bérletem, ezért nem innen kérek jegyet, hanem a Budapest határa előtti utolsó megállótól?
2016. jún. 14. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A visegrádi buszokra Újpest-Városkapun kötelező jegyelővétel van, ezért a pénztárnál mondod ezt vagy az automatában állítod ezt be. Ha máshol szállsz fel vagy a visszaúton veszed a jegyet, annyit mondasz, hogy kiegészítőjegyet kérsz Visegrádig/Pestig és mutatod a bérleted.
2016. jún. 14. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2016. jún. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!