Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hétvégi távolsági ingázók...

Hétvégi távolsági ingázók megszívták?

Figyelt kérdés
Sok vonat, busz van, ami este háromnegyed 8 körül ér be az állomásra. Onnan kb lehetetlenség hazaérni 8 órára. Akik ezekkel vagy esetleg későbbi vonatokkal jártak, mind meglepik majd a délutáni járatokat, különben büntetés? Ez így nagyon gáz szerintem.
2020. nov. 15. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Esetleg el sem utazol az albérletből hétvégére.
2020. nov. 15. 19:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Húbaszdmeg. Mi is a gond pontosan a 10-es válasszal? Érveket kérnék!
2020. nov. 15. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
arra nem gondoltok, hogy pl egy Nyíregyháza-Győr távon már kb délben el kéne indulni? És igen, hülye látszat-intézkedés szagú szabályokat ott kell kijátszani, ahol csak lehetséges.
2020. nov. 18. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Az a te bajod. Nehogy már hozzád alkalmazkodjon egy egész ország meg pár emberhez.

Mert lehet, újat mondok, de a rendeleteket úgy hozzák, hogy a többségnek ne okozzon problémát. Nem mindenféle egyéneknek, akik képtelenek alkalmazkodni. Ha utóbbi nem megy, vonulj ki a társadalomból, légy remete.

Kijátszani meg csak nyugodtan, csak ne gyere ide hisztériázni, ha meg mernek büntetni.

2020. nov. 18. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Ha valaki normális módon szeretne közlekedni, az nem tudom, miért kiskapukeresés egyesek szerint.

Meg mi az, hogy akkor a kérdező szívja meg, hogy a korábbi járat zsúfolt lesz? Pont azzal érvelnek sokan ezek mellett a hülye intézkedések mellett, hogy egymást védjük, nem magunkat, és ha nem tartod be, akkor másokat veszélyeztetsz. Ezzel hogy lehet összeegyeztetni azt, hogy a kérdező szívja meg? Nem csak ő, hanem mindenki, aki a korábbi járattal utazik. Összezsúfolni az embereket egy korábbi járaton, ahelyett, hogy eloszlana a forgalom, és kisebb lenne a zsúfoltság, tényleg hatékony intézkedés a vírus ellen. Ja, nem.

2020. nov. 23. 01:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Amit ÉN tapasztaltam:

Ha többen mentek egymás mellett az utcán, akkor nagy az esélye az igazoltatásnak. Engem egyedül eddig nem állítottak meg, barátnőmtől csak 22 óra után érek haza.

Kocsival szintén akkor állítanak meg, ha többen ültök benne és akkor repülnek a csekkek, ha nem egy háztartásból vagytok. Ez utóbbit már munkatársak elmondásából tudom.

2020. nov. 23. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!