Egy GSF 650 karbija megszívta magát a sok indítózástól. Hogy lehetne beindítani?
Figyelt kérdés
Hellótok. A problémám egy 650es Bandittal van, eddig beindult, de a hidegben az akksija nem pörgette rendesen, ezért nem indult el, majd nagy nehezen elindult kicsit, de le is fulladt, mintha nem kapott volna elég levegőt. eddig semmi baja se volt, csak hagytam kicsit állni 1-1,5 hónapot. az akksija gyenge volt, próbáltuk tolni, de sehogy se sikerült. és most nem akar indulni új akksival. Valszeg a karbi tele van. Erre tudtok valamit? Hallottam egy tippet, hogy vegyem ki a gyertyákat és tisztítsam meg majd 1x hagyjam forogni hogy a benzin kijöjjön, mert beköphette. Ez jó lehet? üdv2016. okt. 17. 22:55
1/2 anonim válasza:
gyertya ki drótkefe, hézag,szelőztetés,szikra gyertyaarculat megjegyzem én is bandit tulaj vagyok ha karbi tele volna túlfojna nekem hasonló problémát, gyertyákcseréje oldotta meg /gyakran beköpte!!!/
2/2 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék uj gyertyát venni. Mindenképpen cseres ha bekopte?
2016. okt. 18. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!