MTZ -t hogyan kell beindítani?
Csinálj egy képet milyen tpusról is van szó pontosan.
Az áramtalanító az ülés mellett/mögött van jobb oldalon az ablak "párkánya" alatt általában
A karok a hidraulikáé, az egyik a kihelyezett köré, a másik a vonóléceké.
Képed nincs több? Csak mert a jobb hátsó ablak irányában kellene lennie a főkapcsolónak, hátul az akksitartón.
Ilyesmi típusút keress! :D A régieken ilyenek voltak, bár ami a képen van traktor eléggé gányoltnak mutatkozik.
Hurrá!
Már be tudtam indítani.
Megtaláltam az akksi áramtalanítót. Én a jobb oldali ülés melli kis karral állítottam le a motort. Nem tudom mik azok, de sikerült. Painttel bejelölnéd, hogy melyik mire való, vagy leírnád h melyik bot mit kezel? Van egy talajmarónk, azt akarom használni. A gépkezelő szokott a hátsó ablakon kinyúlva meghúzni egy kart, az mire van, emeli a vontatványt?
Nos a műszerfalon oldalt az ajtó (jobboldali) felőli szélső az általában a vonóléceket emeli a műszerfal felőli balos meg a kihelyezett kört, legalább is nálunk úgy van. Lefelé emel, felfelé leereszt általában.
Az oldalsó kar, a kézigáz mellett az a TLT-é, hátrahúzva kapcsolja be, ha be van kapcsolva a TLT-hajtás, ha nincs azt az ülés alatti kisablak kivételével, egy csavarszerű elfordításával kell bekapcsolni.
Ezt ki kell próbálni!
Egyébként a gázpedál hátrahúzásával is le lehet állítani, nem muszáj a kézigáz karjával.
a sebességváltás hogy van és mi a kihelyezett kör?
Bocs, de teljesen ismeretlen.
Íme a kapcsolási vázlat, egyebek.
Kicsit ismerkedj a géppel, így hiába írogatok, az nem sokat ér!
Esetleg ha tudsz olyat aki ismeri a traktort akkor megkéred, hogy tartson egy kis gyorstalpalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!