Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MTZ -t hogyan kell beindítani?

MTZ -t hogyan kell beindítani?

Figyelt kérdés
Van egy traktorunk a kertben. Elmondták, hogy hogyan indítsam, de nem találom az áramtalanítót sem. Nincs az ülés mellett. Téglalap alakú a műszerfal. valaki elmondaná lépésről lépésre mit kell tennem, és melyik kar mi?

2016. szept. 14. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mielőtt kárt teszel magadban, vagy másban, iratkozz be egy jogsira. Mert úgy tűnik elég nagy a homály
2016. szept. 18. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:

ez vicces. Bvel ezt nem vezetheti?

Úgy tudom azzal traktort is lehet, vagy hány köbcentiig van megszabva?

2016. nov. 12. 00:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy az MTZ váltó nem olyan egyszerű.... nekem is van jogsim, eddig csak Dutrát vezettem, azt is meg kell tanulni, mint minden mást, mehet autósiskolába, de minek ha van jogsija? Gyakorolni kell. Az a jó ha meg akarja tanulni, mer kérdezni.
2016. nov. 12. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Az MTZ bonyolult?:)

Ne üljetek nyugati gépbe mert sírva fakadtok, az MTZ egy sima két soros, felezős mechanikus váltó, nincs benne semmi komplikáció

2016. nov. 12. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ültess bele egy olyat aki csak autót vezetett. Szerintem az indításnál meghalna :)
2016. nov. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!