Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőrök! Van aki szeret...

Buszsofőrök! Van aki szeret Ikarust vezetni?

Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok, érdekelne, hogy van-e olyan sofőr, aki szereti az Ikarust vezetni. Én imádom az Ikarusokat! 😍

2020. okt. 29. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10, nem rázta ki. Az a fekvő sorhatos egész kulturáltan járt, csak mivel az utastér közepetáján volt a padló alatt, kissé hangos volt. A 280-as kormányzott C-tengelyét szerintem a mai tolócsuklósok vezetői visszasírják, ahol a szóló Ikarus befordult, ott a csuklóssal is elfértek, bezzeg ma...
2020. okt. 30. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

# 11:

Én sosem vezettem Ikarus-t utasszempontból mondom, h a mai buszok nagy része, melyet nem tartanak karban - pl. tegnap utaztam egy BKV által üzemeltetett PHG rendszámos hibrid Volvo-n, melyen már csak a dízelmotor működött - és az Ikarus-ok között, nincs utazási élménykülönbség. Lehet a Mercedes, a Volvo a kátyún dob egy nagyot, de én még emlékszem azokra az Ikarus 260 / 280-asokra is, melyek álló helyzetben járó motorral rázták ki a fogtömést, mert az utastér a motor teljes rezonanciáját átvette.

2020. okt. 30. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra ne vegyél mérget, hogy minden helyzetben jobb a kormányzott C tengely. Az tény, hogy vannak helyzetek, ahol jobb a húzó csukló, mint a toló, de azért nem mindig. Arról nem is beszélve, hogy a húzó csuklónál a motor elhelyezkedése miatt megsüketülsz estére, míg a tolóknál nem is hallod a motort. Tudom, hogy sokan odáig meg vissza vannak az Ikarusok miatt, de nem olyan jók ám, mint ahogy sokan előadják. Mondom ezt úgy, hogy évek óta buszt vezetek a 24 fős Sprintertől kezdve a 2 és 3 tengelyes szólókon keresztül a csuklósokig, szóval van viszonyítási alapom.

2020. okt. 30. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Bár sose kéne ráülnöm! De sajnos még van itt 4 db, mindenki utálja
2020. dec. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!