Buszsofőrök! Van aki szeret Ikarust vezetni?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok, érdekelne, hogy van-e olyan sofőr, aki szereti az Ikarust vezetni. Én imádom az Ikarusokat! 😍2020. okt. 29. 21:59
3/14 anonim válasza:
Tavasszal, 18 fok mellett száraz úton király, egyébként kikészítenek azok a 20 éves roncsok. Alapvetően megvan a varázsuk, maga a húzó csukló rendszer is jó, de túl öregek és elavultak. Ráadásul a motor elhelyezkedése miatt nagyon hangos és nap végére már sok belőle.
4/14 anonim válasza:
Néhány éve vezettem 260-ast és csuklóst is. Hangosak, szennyeznek, nehéz felszállni rájuk, nincs sok ülésállítási lehetőség, a kormányt egyáltalán nem lehet állítani, a tükröket csak kézzel. Viszont egyszerű javítani őket, mert halálegyszerűek.
5/14 anonim válasza:
Sok buszban már üléscsere volt, azok már állíthatóak és némelyik egész jól viselkedik is, persze, nem érnek fel a mai buszokhoz. A szerelés meg so-so. Nálunk a műhely képes szenvedni velük akár napokig-hetekig.
6/14 anonim válasza:
#5:
Nem csodálom, gondolom náluk is már csak utángyártott alkatrész jöhet szóba.
7/14 anonim válasza:
Meg az a baj, hogy túl sok átkötés van már benne. Kb semmi nem ugyanaz bennük. Ha Ikarusra megyek 20 perccel legalább korábban bemegyek, mert először ki kell tapasztalni, melyik kapcsoló mit csinál. Még ők se tudják már mert nem jelezték rendesen mit hova kötöttek.
8/14 anonim válasza:
Nem vagyok buszsofőr, de ha az lennék és választhatnék, hogy Ikaruszt 260/280 vagy új busz, akkor az Ikaruszt választanám, mert az a kedvencem 😊
9/14 anonim válasza:
Azért a 200-as széria légrugós futóműve és a mai nyugati buszokhoz képest elképzelhetetlenül hosszú rugóútja a vacak pesti utakon hiányzik. Utasként azt érzem hogy egy Volvo vagy Mercedes kirázza a fogtömésemet egy kátyús úton, álladnóan felkoppan a futómű, ugyanott az Ikarus csak átsuhant.
10/14 anonim válasza:
# 9:
Arra is emlékszel, amikor az Ikarus 260 / 280 álló helyzetben rázta ki a fogtömést, ha járt a motor? Vagy azt az idő megszépítette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!