Napi közlekedési idő 2x 1,5 órára és 6 átszállásra való növekedése nektek elég lenne a munkahely otthagyásához?
A munkába eddig kb 1 óra alatt jutottam el csak oda (Pestről Pestre!). Oda vissza 2x 1 ó. De jön a metrófelújítás köv. üteme, és ez erre még rátesz kb 20 percet + 2 átszállást (csak oda).
Tehát summa summarum oda vissza 2x 1,5 óra + 6 átszállása lesz az utazás. És ki se mozdultam Pestről.
Nektek ez még beleférne? Pesten belül a tömegközlekedésen napi 3 óra és 6 átszállás? Ja és szarul fizetnek, nem épp egy jól fizető állás, viszont halál nyugis és stresszmentes.
Hát én meg 30 éve (ha az iskolás éveket is beszámoljuk) járom a várost, jártam én a város más részébe melóba suliba is, de ilyet amit ez a metrófelújítás csinál majd még nem b*****tam 30 év alatt se.
3 átszállás oda, 3 vissza, és másfél óra Pesten belül?
Sok lesz.
A helyedben nekiállnék álláshirdetéseket nézni,az egy jó dolog hogycnyugis a munkahely de semmi időd nem lesz munka után a pénzről meg ne is beszéljünk.
Helyedben csak akkor maradnék ha nagyon nem bírod a stresszt és bevállalod ezt a felújításos időszakot
Kiváncsi vagyok, konkrétan honnan hová utaznál, hogy ilyen brutál menetidő-növekedèssel számolsz. Tuti minden alternatívát figyelembe vettél?
2M (vagy 24M?) villamos, S21, S50, Z50 vonatok; bringázás részszakaszon vagy végig; más “last mile” megoldások mint Bubi, Lime, saját roller, autómegosztás,stb., esetleg kis gyaloglás valahol, stb.
Bizony ám abszolút belefér, sőt még nem is rekorder, Káposztásmegyerről járó kollegám napi ideje már most 2 óra x 2 durván NAPONTA!!
Pestről Pestre! Már most és ebben a metrófelújítás benne sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!