Veletek is volt olyan hogy elaludtatok a buszon vagy vonaton és szegeden, Pesten vagy egy tok más helyen ebredtettek fel?
Figyelt kérdés
Mert velem igen2020. okt. 3. 17:47
11/14 anonim válasza:
Én mindennap buszozok több órát. Na és reggel mindig olyan busszal megyek, aminek a végállomása Szeged. És na, az azért egy "picit" arrébb van az én célállomásomtól. És tudniillik, én buszon nem tudok nem aludni. Olyan fáradt vagyok mindig, és buszon annyira kijön rajtam a fáradtság, hogy nem tudok ébren maradni. :D Én ezért szoktam a telefonomon beállítani az ébresztőt. :D Na, én így nem ébredek fel random Szegeden. Nem fér bele az időmbe, hogy reggel még vissza is menjek Szegedről az én célállomásomra, mert jó pár órát késnék. :D Szóval én ébresztőt szoktam állítani a buszon (zenét hallgatok közben, úgy alszom, szóval nem hangosan szól az ébresztőóra, hanem a fülhallgatóban :D). Ha nem állítanák ébresztőt, simán végigaludnám az utat Szegedig. :D
12/14 anonim válasza:
#5: 🤣 Még jó hogy kicsi ország vagyunk. Ugyanezt képzeld, ha Oroszoknál csináltad volna meg a Transzibériai expesszen 🤣 Ébresztenének az Alaszkai határon, miközben csak Moszkváig akartál menni 😊
13/14 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok.
Ma a kora délutáni órákban olyan intenzív álmosság jött rám azon a bizonyos buszvonalon, hogy csak a HOSSZABBAN BESZÉLŐ HANGOSBEMONDÓ tudott felébreszteni. De akkor villámgyorsan lepattantam a járműről.
Néha nagy szerencse tud lenni még egy ilyen koronavírus járvány is! :) Persze senki nem kívánja, hogy betegségeket okozzon és haláleseteket a további terjedése...
14/14 anonim válasza:
Nem ilyen eset, de aranyos! Éjjel volt, csak egy rövid darabon tudtam elmenni hazafelé vonattal. Megkérdeztem egy tehermozdonyvezetőt, nem egyezik-e az utunk, és nem vinne-e el?
Elvitt szívesen. Szundikáltam, de nem kellett tőle tartanom hogy továbbvisz. Hatalmas élmény volt a mozdonyból látni az éjjeli vasutat, országot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!