Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veletek is volt olyan hogy...

Veletek is volt olyan hogy elaludtatok a buszon vagy vonaton és szegeden, Pesten vagy egy tok más helyen ebredtettek fel?

Figyelt kérdés
Mert velem igen

2020. okt. 3. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt bizony 😊🙃
2020. okt. 3. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vitt el a vonat, de szerencsére "csak" két megállónyira. Bár így sem volt kellemes késő este hazagyalogolni.
2020. okt. 3. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah de csak egy megállót mentem vonattal tovább.Rögtön a pusztába találtam magam ráadásul utolsó vonat volt.
2020. okt. 3. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem merek tömegközlekedésen aludni :D
2020. okt. 3. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer Tatabányára mentem hazafele, és gondoltam szundítok egy kicsit. Aztán arra ébredtem, hogy kopogtatnak a vállamon:

- Jónapot, személyigazolványt/útlevelet legyen szíves.

Kinézek az ablakon: Hegyeshalom. FaxXxa volt, mondhatom.

2020. okt. 3. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt bizony nem egyszer egyetemista koromban.
2020. okt. 4. 00:57
 7/14 anonim válasza:
52%

Elég gyakran elálmosodok hosszabb ideig tartó buszozás alatt (16 megálló), amíg ahhoz a altemplomi helyiséghez (temetői lelkészség) elzarándokolok, ahová Imádott Édesanyám hamvai vannak szegletkő mögé elhelyezve...

De legalább nem érzem azt, hogy magára hagyom - még az elporladt maradványaihoz kisietve is nyugodtabb vagyok, RÁ EMLÉKEZEM MÉLTÓSÁGGAL! (Ekkor már nem fáj annyira a gyász, enyhülni szokott legalább ideiglenesen.)

2020. okt. 4. 04:40
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Én a pesti 950-esen elég rendszeresen elaludtam, 40 perces úton, ugye éjjel, ráadásul volt, hogy ébresztőt is állítottam, felébredtem és látva, hogy még nem vagyunk ott , ahol kellene, egyszerűen visszaaludtam. Télen-fagyban bizony volt, hogy ácsoroghattam a következő buszra várva.
2020. okt. 4. 08:00
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Velem még soha, pedig 26 éve vonattal járok munkába.

De ismerek olyat, aki részegen elaludt, és nem szállt le a lakóhelyén, csak a végállomáson ébredt fel. Visszaaludt, aztán mikor legközelebb felébredt, akkor már a másik végállomáson álltak. Megint visszaaludt, legközelebbi ébredéskor megint az első végállomáson volt. Utána már ébren maradt, és estére szerencsésen haza is ért. (A két végállomás közt kb. 1 óra volt akkor az út.)

Egy másik illető pedig Miskolcon - szintén részegen - a gyors helyett az IC-re szállt fel, ami nem állt meg ott, ahol át kellett volna szállnia, hanem csak a Keletiben. Ott még a vonatindulásig bedobott valamit, és felszállt a másik IC-re, irány Miskolc... Mivel vasutas volt, nem is büntették meg, hagyta aludni a jegyvizsgáló.

2020. okt. 4. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a budapesti 990-es éjszakain aludtam el még tavaly. Normafáról mentem volna haza, Pongrátznál kellett volna leszállni, de persze bealudtam, kint Rákoskeresztúron ébresztett a buszsofőr, hogy hol szerettem volna amúgy leszállni, és mondta hogy megy visszafele, majd felébreszt ha ott vagyunk, de visszafele már nem aludtam el, sőt beszélgettünk is. Nagyon jó fejt volt. :D
2020. okt. 4. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!