Vasútállomáson mit jelent az alábbi?
Mit jelent a 3B vágányszám? Mitől 3B és nem csak simán 3? (Dombóvár)
És hülye kérdés, de a vágányszámoknál az épülethez legközelebbi az 1-es, utána pedig mindig 1-el növekszik ahogy távolodnak?
(Még nem utaztam vonaton, légyszi nagyon egyszerűen magyarázza el, aki tudja.)
+1 kérdés: az e-vonatjegyet csak simán letöltöm a telefonomra, és megnyitom egy PDF olvasóval?
+2 kérdés: IC vonathoz mindenképpen kell a menetjegy mellé helyjegy és pótjegy is? Ezeket külön kell megvenni? (Az alkalmazásban nem engedi őket egyszerre, mert több átszállás is lesz, és csak egy szakaszon megy IC vonat, két másik szakaszon nem.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
"Az alkalmazásban nem engedi őket egyszerre," Bejelöltem, hogy honnan hová szeretnék menni, teljes árú menetdíj, 2020. szeptember 10; majd rányomtam a keresésre. Kiválasztottam a nekem megfelelő időpontot, majd kosárba raktam, így átkerültem a TElvira alkalmazásból a jegyvasarlas.mav-start.hu weboldalra, ahol bejelentkeztem. Itt ki lehet választani a jegy típusát. Van olyan lehetőség, hogy "menetjegy és pót-helyjegy", de ez szürke, nem tudok rányomni, csak menetjegyet, kocsiosztály-különbözeti jegyet és bérletet enged választani.
"b, j, k lehet"
Pont a kérdésben szereplő Dombóváron A és B van.....
ha nem tudod kiválasztani akkor arra a vonatra nem kell pót/helyjegy
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem lassan összeállnak a dolgok a fejemben. Elég ciki, hogy 23 évesen még ilyeneket kell kérdeznem. :/
mert miért? én is mindent a netről nézek le és ha nem találok meg valamit, akkor kérdezek.
a vonatot/állomás tudom, mert 30 éven át bejáró voltam Dombóvárra. Nem tartott semeddig megválaszolni és nem röhögtelek ki, hogy jajj de láma vagy.
Én a BKV-vel vagyok így, van sok dolog ami nem megy. Hát megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!