Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vasútállomáson a jegykiadó...

Vasútállomáson a jegykiadó automatában hogyan lehet kiinduló állomást választani?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy pl Vácon, van két automata, de csak VÁCRÓL induló vonatra tudok jegyet venni. De mi van, ha én Szeretnék visszafele jegyet venni, mert a kocsimat viszem szervízbe pestre és vonattal jövök haza?

Én meg vácon szeretném megvenni a jegyet előre.

Meg lehet csinálni?

2020. aug. 15. 00:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Tehát vácon szeretnék olyan jegyet venni az automatából, hogy Nyugati-Vác. Vagy Nyugati Dunakeszi... Értitek, tehát a kiinduló állomás nem vác. lehet változtatni?
2020. aug. 15. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Fingom sincs a válaszról, de a Máv alkalmazásban nem gondolkodtál? Mondjuk elsőre az is rázós :)
2020. aug. 15. 02:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az újabb, érintőképernyős automaták tudják ezt, a régi gombosak nem. Vácon nem tudom, milyen automaták vannak.
2020. aug. 16. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Vácon érintőképernyős automata van, azzal meg lehet oldani. (A régi gombosok már kb kihaltak, az esztergomi vonalon akad még talán.)

A trükk: először beírod a célállomást (Vác), azután kiválasztod a jegytípust (pl. teljesárú), utána kapsz egy összefoglaló oldalt az utazásról. Ott át tudod írni a kiinduló állomást is.

Lehet, hogy Vácon nem enged Vácot beírni célnak, akkor írj be valami mást, aztán az összefoglaló oldalon visszaírod azt is. De igazából pont ilyet még sosem próbáltam.

Ha gyakran utazol, akkor meg tényleg ajánlom az appot. Ha egyszer felkonfiguráltad (beállítottad magad utasnak) onnantól nagyon gyorsan lehet vele jegyet venni.

2020. aug. 17. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!