200E buszon lehet jegyet venni a sofőrnél?
Figyelt kérdés
Az oldal azt írja, hogy jelenleg szünetel.
350 Ft-os jegyet vennék a reptérről a Népligetig, ezt a jegyet is szükséges érvényesíteni?
(Nem utaztam még BKK-n.)
Köszönöm.
2020. szept. 2. 09:56
1/10 anonim válasza:
Nem vehetsz rá 350Ftért jegyet ez az egyik, mert buszon alapból 450. Én úgy tudom a reptérre a 100E megy és a jegy ára 900Ft ( [link]
2/10 anonim válasza:
Az indulási megállóban van több jegyautomata is. Ott tudsz venni jegyet.
A járvány miatti intézkedések keretében a sofőrtől való jegyvásárlás lehetőségét felfüggesztették (lehet, hogy azóta visszavonták, de erről nem olvastam)
3/10 anonim válasza:
Egyébként a 100E busz április eleje óta nem jár...
4/10 anonim válasza:
Nem, a BKK járatain nincs április óta jegyèrtékesítés. A 100E nem közlekedik, a normál díjszabás szerinti 200E jár csak oda jelenleg.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, tehát az automatából veszek jegyet, és a sofőrnek csak fel kell mutatni vagy érvényesíteni kell, hogy működik?
2020. szept. 2. 11:17
6/10 anonim válasza:
Amikor felszállsz, van tőled jobbra egy citromsárga jegyérvényesítő készülék. Abba bedugod a jegyet és rányomja a szükséges dolgokat. Ezt a sofőr is látni fogja, és elfoglalhatod a tetszőleges helyed a buszban. 4-es ülések is vannak, tehát kényelmesen le tudsz ülni a csomagjaiddal.
8/10 A kérdező kommentje:
Remek, köszönöm.
2020. szept. 2. 12:04
9/10 anonim válasza:
És korona gyors tesztet vigyél magaddal, ha:
a) embert vársz külföldről
b) te mész külföldre.
10/10 A kérdező kommentje:
Pont hogy én jövők külföldről hazafelé. Ez esetben mi a helyzet?
2020. szept. 2. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!