Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek is több széles...

Szerintetek is több széles ülés kéne a tömegközlekedési eszközökre?

Figyelt kérdés
Elég nagy darab srác vagyok úgyhogy igyekszem mindig a széles üléseket befoglalni buszon, mert egy ülésen nem férek el. Azért azt hiszem nem vagyok ezzel a dologgal egyedül, meg ahogy elnézem az embereket, háát lenne némi igény több ilyen ülésre. Mit gondoltok?

2020. aug. 14. 14:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem, nem kéne az egészségtelenséget promotálni. Tessék lefogyni.
2020. aug. 15. 09:48
 12/22 A kérdező kommentje:

De ez nem promotál semmit, egyszerűen megkönnyíti rengeteg ember életét. Ha valakinek ez fáj, az nagyon sokat elmond milyen ember...

A technikai okok egyébként jogosak, valóban elvenne az állóhelyektől némi teret.

2020. aug. 15. 11:31
 13/22 anonim válasza:
60%
Oké, legyenek széles ülések, de akkor a nagyon kövér emberek fizessenek dupla jegyet. Ha van pénzetek dupla, tripla mennyiségű ételekre, nasikákra, akkor fizessétek meg a helyet is. És most ne a pajzsmirigyre fogjátok a falákságotokat!
2020. aug. 15. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Pedig promotálja. Nyilván nem direktben úgy, hogy "Legyél kövér!", inkább úgy, hogy "Kövér vagy? Nem baj, csinálunk nagyobb széket neked." Normalizál egy nem normális, egészségtelen állapotot. A kövérség ellen lehet tenni, de legfőképp meg lehet előzni.
2020. aug. 15. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Én épp emiatt váltottam autóra mert hiába fizettem nemtudtam kényelmesen utazni. Ha másfél helyet elfoglalok kifizettem volna a masfelet de nem lehetséges iylen ugye. Azóta inkább vettem egy olcsóbb autót és azzal jarok.
2020. aug. 15. 12:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ja teljesen támogatnám a drágább jegyet nagyobb kényelemért, ez egy jó ötlet. Csak a gyakorlatban nehéz lenne ellenőrizni hogy az illető jogosult-e ott ülni ahol.
2020. aug. 15. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
#15 válts inkább biciklire, a hellyel se lesz gond és egy idő után a súllyal se
2020. aug. 15. 21:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17...vékonyan sem lenne sem időm sem lehetőségem arra hogy 40km-t biciklizzek munkába reggel...esőben is vagy hidegben,jóval több idő ,plusz egész nap úgy dolgozni megizzadva (ki jobban ki kevésbé) nem igazán jó ötlet ha valaki emberek között dolgozik.
2020. aug. 16. 01:12
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Más országokban sincsenek ilyen ülések, amik "szélesebb testalkatú" polgároknak lennének fenntartva.
2020. aug. 16. 02:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát más országokban sem ártana akkor.
2020. aug. 16. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!