Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek is több széles...

Szerintetek is több széles ülés kéne a tömegközlekedési eszközökre?

Figyelt kérdés
Elég nagy darab srác vagyok úgyhogy igyekszem mindig a széles üléseket befoglalni buszon, mert egy ülésen nem férek el. Azért azt hiszem nem vagyok ezzel a dologgal egyedül, meg ahogy elnézem az embereket, háát lenne némi igény több ilyen ülésre. Mit gondoltok?

2020. aug. 14. 14:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem, a kövéreknek le kéne fogyni, mert meg fognak dögleni 50 évesen.
2020. aug. 14. 14:45
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Köszönjük, Egyeske. “Nagydarab” nem egyenlő “kövér”, legfeljebb a te kis világodban.
2020. aug. 14. 14:47
 3/22 anonim ***** válasza:
40%
Ketteske, nézd meg a kérdező hashtagjeit. Puszillak, egyeske voltam.
2020. aug. 14. 14:52
 4/22 A kérdező kommentje:

Főleg a kövérekre gondoltam (mivel magam is az vagyok) de nagydarab az lehet bármilyen, magas, izmos, stb.

Másrészt meg nem hiszem hogy a BKV dolga lenne az embereket kényszeríteni a fogyásra, pláne nem felelősséget vállalni az emberek egészségéért őhelyettük. Ugyanakkor az ő dolguk mident megtenni az utasok kényelméért (pl. légkondi, alacsony padló, stb.)

2020. aug. 14. 14:57
 5/22 anonim ***** válasza:
23%
Jaja, csak lábat növeszteni nem tud az ember, meg megfiatalodni, szóval az alacsonypadlónak, légkondiank van létjogosultsága, nehogy már az elhízottság az egy megváltoztathatatlan állapot legyen. Támadjatok rám nyugodtan, én nem vagyok elhízva :)
2020. aug. 14. 15:05
 6/22 A kérdező kommentje:
Egyrészt sokaknak megváltoztathatatlan, másrészt meg nem ez a lényeg.
2020. aug. 14. 15:08
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Persze, lesz egy külön buszjárat, csak a nagydaraboknak. Mert amúgy a tömegközlekedés már tökéletes, szóval lehet ilyen baromságokkal foglalkozni.
2020. aug. 14. 16:44
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Jó lenne de akkor az állóhelyek lennének szűkősebbek vagy kevesebb ülőhely lenne amit egyértelműen nem akarnak a buszgyártók.
2020. aug. 14. 18:44
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy 8a-as írja, tömegközlekedésben is nagyon fontos a kapacitás. Ahol széles ülés van ott is valami műszaki kényszer miatt alakult úgy nem a kövérek kényelméért
2020. aug. 15. 00:55
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
Az ülések jók úgy, ahogyan vannak.
2020. aug. 15. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!