Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha kitiltottak a MÁV facebookj...

Ha kitiltottak a MÁV facebookjáról, azzal kapcsolatban kinek tudok írni?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy ok nélkül ki lettem tiltva onnan, csak megosztani tudok, kommentelni nem, valamint eltűnt a "like" jel is. Üzenetet nem tudok nekik írni, emailben meg nem tudnak segíteni. Valakinek valami ötlete? Kíváncsi lennék, hogy miért tiltottak le.

2020. aug. 13. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ok nélkül biztos hogy nem tiltanak random ambereket, szóval egyszerűbb inkább ha kitalálod mit csináltál.
2020. aug. 13. 23:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Ötletem sincs, már egy ideje nem kommenteltem, viszont amikor mégis, akkor tényekkel alátámasztott véleményeket írtam a MÁV mellett kiállva és a fröcsögést elítélve.
2020. aug. 13. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Engem a Potocskáné azért tiltott le mert a 48 órás elő adásába megkérdeztem, hogy wi-fin vagy mobilneten közvetít. Hát, ja ezek alapján lehet, hogy írtál valamit ami jelentéktelen, erre jött a bann. Van ilyen, ezért tolom kamu accról a face-t ha tiltanak mondjuk az összes oldalról ahol kifejtem kérdésem jön egy másik név.
2020. aug. 14. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
csinálsz másik fb profilt ha annyira fontos
2020. aug. 14. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
13%
15percig lehet hasznalni úgy tudom.Nem az idő telt le?
2020. aug. 14. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!