Mi az oka annak, hogy a vonatok soha nem érnek be időbe az állomásra?
Már Angliában, Ausztriában és Németeknél is késnek a vonatok.
Nem élvez elsőbbséget a vonat amivel jársz. Vagy csak elkúrták.
Mert miért ne, leginkább.
Ismerős probléma, bár én az Esztergom - BP Nyugati vonalon járok, de pontosan ugyanez van. Ácsorgás az állomásokon, ácsorgás a nyílt pályán, ácsorgás az állatkert mögött, ácsorgás ahol csak lehetséges.
Ennél csak az jobb, mikor különösebb indoklás nélkül kimarad 1-2 járat, meg egész napra felborul a komplett menetrend mert a reggeli 6:54-es vonat késett kicsit. :D
Gagyi a máv, én már kezdek beletörődni. Szerencsére a munkahelyem elég rugalmas, talán nem vesztem el a munkám a vasút miatt.
Teherforgalom termeli a pénzt, plusz az Magyarországon (is) már magántulajdonban van.
Nemzetközi, intercity, gyors, gyorsított és személy a teljeség igénye nélkül, de ami előrébb van a listában elsőbbséget élvez. Plusz vannak egy pályás szakaszok, ott meg kell várni a szembejővőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!