Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pécs és környékiek! Van...

Pécs és környékiek! Van valami sztoritok Emeséről?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná Emese évek óta buszozgat ide oda és folyton beleköt az emberekbe főleg a férfiakba hogy engedjék már előre. Meg egy ideig beült az egyetemi orvostan halgatók közé és megtanulta egyes betegségeknek a tüneteit amit eljátszik hogy kórházba vigyék.

2020. aug. 1. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
szia nincs
2020. aug. 1. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
2020. aug. 1. 20:44
 3/9 anonim válasza:
100%
Egyszer megharapott valakit, aki erre felpofozta.
2020. aug. 3. 20:36
 4/9 anonim válasza:
100%
Sztori nincs, inkább kerüld el :D
2020. aug. 3. 20:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Szeptembertől naponta fogok menni pécsre. Bár azt megnézném ahogy mással veszekedik. Kicsit feldobja a napom. Egyébként tesóm találkozott vele és Emese meglökte és megelőzte hogy a hölygyet illik előre engedni. Anya a pécsi korházban dolgozott egy ideig és volt hogy néha Emesét bevitték mert eljátszotta a tüneteket anya meg monta hogy nem kell a felhajtás magától el tud menni.
2020. aug. 3. 21:01
 6/9 anonim válasza:
100%

4. válaszoló vagyok. Tényleg jobb elkerülni, mert nagyon megalázó helyzetekbe lehet vele bonyolódni.

Egyszer a buszon fültanúja voltam, hogy egy tizenéves srácot kioszt, mert az ajtóban állt (sokan voltak a buszon). Több megállón keresztül mondta neki a disznóságokat. Szegény srácot nagyon sajnáltam. Ha meglátom valahol elfordulok, ha esetleg megszólít akkor angolul/németül válaszolok és akkor elmegy...

2020. aug. 7. 22:45
 7/9 anonim válasza:
48%
Az a nő pedagógusnak tanult. Egyik kollégámmal együtt járt a tanárira. Csak mondom, így le lehet csúszni. Örüljetek neki hogy nektek ép eszetek van. Nem kell bántani, el kell kerülni és nem foglalkozni vele.
2020. aug. 15. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pécsi vagyok, de annyira nem vágom... ez a mutogatós nő, aki minden nap más jelmezbe öltözik és az alagút környékén mutogat és integet mindenkinek? :D
2020. aug. 15. 14:50
 9/9 anonim válasza:
100%

Egyszer felszállt a buszra (amin én és legalább 50 ember utazott), és elkezdte mondani a magáét, hogy neki kell magánszféra és mindenkit elkezdett lökögetni az ablaknak.

Másik sztorim, meg mikor a buszon egy sráccal veszekedett, mert elvileg 'nekiment'. Még a buszsofőr is elkezdett veszekedni Emesével xdd

2020. aug. 21. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!