Bkk pótdíját a 16.000ft helyet 15.000ft-ot utaltam elírás miatt. Mit tegyek?
hát a bk-akármi elég rigorózus cég, úgyhogy lehet nem fogadják el. tehát újra utalnod kell 16k-t és a 15-öt visszautalják.
én felhívnám őket a helyedben biztos ami biztos!
értem én a matekot, nyigoggyámeg!:D
de a könyvelés nem így működik.....
van egy ügyiratszám amire be kellene érkeznie 16k-nak.
de 15k jött
tehát megérkezett?
nem
vagyis a bűnti továbbra is fennáll, nem lett kifizetve.
ja hogy jött mégegy utalás?
16k?
nem csak 1k.
ja az sem 16k, úgyhogy nincs kifizetve.
nem magyarázom tovább... ha ennyiből nem érted meg akkor ha 1 órás előadást tartok ról akkor sem fogod.
Szerintem te nem érted a könyvelést.
15k-t utal először, az lekönyvelődik úgy, hogy 16-ból fizetett 15-öt, maradt 1000 Ft. tartozása.
Utalja az 1000-et. Volt 1000 Ft. tartozása, fizetett 1000-et, tehát kifizetett mindent.
dolgoztam ilyen helyen... már csakazértsem könyvelik le ha nem pontosan az az összeg érkezik. azt hiszem érthető okokból.
mindenesetre én mindenképpen utánamennék a kérdező helyében hogy mostakkormivan!
Ha esetleg valami miatt mégis kekeckednének, akkor vissza tudsz írni, hogy ekkor és ekkor, erről a számlaszámról elutaltad a hiányzó összeget is. Legrosszabb esetben ennyit kell tenned.
Esetleg írd ki az utalás részleteit most, és egy cetlin vagy a gépeden legyen összeszedve, mert most még emlékszel, hogy mi és hogyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!