Hogy nem esnek el az emberek a buszokon amikor az fékez? Meg miért jobb azon utazni mint autóval?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy a környezetvédelem miatt jobb. De akkor aki mondják, ők miért dobják a műanyagot a normál kukába?2020. júl. 27. 22:13
31/40 anonim válasza:
Kapaszkodj meg jól! De tényleg! Komolyan!
Tudtad, hogy a busz több mint 100 ezer kilométert mozdul egy óra alatt?
32/40 A kérdező kommentje:
#31 Tévéműsorban hallottam ilyent, hogy a földdel együtt.
De buszon eleső embereket is láttam tévéműsorban.
Szóval nem tudom.
2020. júl. 30. 11:21
33/40 A kérdező kommentje:
#30 Nincsenek szellemi problémáim és nem vagyok troll sem.
Azért, mert ha majd lesz
fizika óránk is a suliban, állítólag akkor majd tanítják, még előre nem kötelező tudnom.
Százig számolni öt éves már megtanultam. Összeadni, kivonni, szorozni és osztani.
De ezt nem várták el tőlem első elött, és én se mástól.
2020. júl. 30. 18:11
34/40 anonim válasza:
A busz ugyanúgy füdtöt ereget,tehát ugyanúgy környezetszennyező,és mivel nagyobb,sokkal több üzemanyagra van swzüksége,mint a normál autóknak,hogy lehetne így környezetbarátabb,mint a normál autók?
35/40 A kérdező kommentje:
#34 Sokszor látom, hogy egy-két vagy három ember utazik vele.
2020. aug. 6. 05:02
36/40 Alex Fly válasza:
@34: talán úgy, hogy míg egy szgk.-ban átlagosan 1,2 ember utazik, addig egy átlagos buszon 80 -azaz hatvanszor annyi. Szóval a busz károsanyag- és zajkibocsátását, helyigényét, externális hatásait sem egy, hanem hatvan személygépkocsi hasonló adataival kell összehasonlítani. Innentől az autó behozhatatlan hátrányban van az autóbusszal szemben...
37/40 Alex Fly válasza:
Kérdező te meg ha a takaró alatt nem tudsz mit kezdeni magaddal., akkor ott van a jobb kezed. Ha elfárad, akkor a bal... Mindenki jobban jár, ha magadat boldogítod ahelyett, hogy itt írogatod a válogatott hülyeségeket.
38/40 A kérdező kommentje:
#37 Nem viszketek. Nem csípet meg szunyog.
2020. aug. 9. 23:01
39/40 Alex Fly válasza:
Jó. Akkor hogy ne unatkozz, ott a nyelvtankönyved.
40/40 A kérdező kommentje:
#39 Már rég megcsináltam a feladatokat, amit a logopédus adott.
A Gőgös Gúnár Gedeont meg már unom.
A paplan alatt a telefont könnyű eldugni, ha bejön anya vagy apa, de egy könyvet még mellé már nehéz.
2020. aug. 9. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!