Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy nem esnek el az emberek...

Hogy nem esnek el az emberek a buszokon amikor az fékez? Meg miért jobb azon utazni mint autóval?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy a környezetvédelem miatt jobb. De akkor aki mondják, ők miért dobják a műanyagot a normál kukába?

2020. júl. 27. 22:13
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

#19 Kérlek ne sértegesesetek, én se bántok senkit, akkor engem se bántsanak, mert még fiatal vagyok és rossz a helyesírásom!

És miért idézted a házimunkámról szóló leírást?

Apúkám sem volt katona. De én sem akarok senkivel sem háborúzni. Meg én a békét szeretem.

Már megtanultam értékelni a dolgokat.

Nem tudom, hogy éle még a tervező. Tényleg régen tervezték a házunk, szüleim építették bátyám születése elött. Apukám szerint akkor még nem volt szelektív hulladék gyűjtés.

2020. júl. 28. 18:17
 22/40 anonim ***** válasza:
83%

"Hogy nem esnek el az emberek a buszokon amikor az fékez?"

Kapaszkodnak.

"Meg miért jobb azon utazni mint autóval? Mindig azt mondják, hogy a környezetvédelem miatt jobb."

Egy autóba befér 5 utas maximum, míg egy buszba 20-nál is többen.

"De akkor aki mondják, ők miért dobják a műanyagot a normál kukába?"

Az előzőekből ez hogyan következik? Én is szoktam mondani, hogy a tömegközlekedés környezetvédelmi szempontból előnyösebb, mégis szelektíven gyűjtöm a hulladékot.

...de szerintem mindegyik kérdésre tudtad te is a választ, tehát nem értem, hogy miért kellett kiírni.

2020. júl. 28. 20:02
 23/40 A kérdező kommentje:

Nem tudtam. Azért kérdeztem.

Azt hittem arra van ez az oldal, ha valamit nem tudunk, akkor megkérdezhetjük.

Egyik osztálytársam sem utazott még busszal. Barátaim csak a suliból vannak. Ők sem értik, hogy nem esnek el. Bár több fiú az osztályból azt mondta, hogy elesnek, de felállnak.

Az a húsz ember ennyire szeret együtt utazni? Mert hallottam olyan, hogy valakik turista busszal együtt utaznak valahova, és hogy az milyen jó.

Meg hogy ismerösök beszélgetnek a buszon. De azt nem mondták, hogy miért nem esnek el.

A kapaszkodás ellég amikor megy le a hegyről a kék busz? Mert mikor én láttam, olyan félős arccal szálnak fel az emberek.

Igen, fontos a szelektív gyűjtés a környezetvédelem miatt. De akiket kérdeztem felnőtteket, azt mondják, hogy azért jobb a busz mert környezet védőbb. De utána ők mégis a normál kukába dobják a műanyagot is. Pont hogy nem következhetne.

2020. júl. 28. 21:13
 24/40 anonim ***** válasza:
50%

Miért, mit gondoltatok a barátaiddal? Antigravitálnak vagy hozzáhegesztődnek a karosszériához fékezéskor vagy hogyan nem esnek el?

"Az a húsz ember ennyire szeret együtt utazni?"

Ismét megkérdezem: Ennek mi köze van ahhoz, hogy a tömegközlekedés kevésbé környezetszennyező-e? Ha nem szeretnek együtt utazni, akkor megnő a károsanyag-kibocsátása a busznak?

2020. júl. 28. 21:23
 25/40 anonim ***** válasza:
71%

"arra van ez az oldal, ha valamit nem tudunk, akkor megkérdezhetjük"

igen, de te nagyon fura dolgokat kérdezel....

olyan dolgokat amiket még azok is tudnak akik nem buszoztak sosem.

mi a bajod? hol élsz? hogy élsz? mennyi idős vagy? egészséges vagy?

komolyan mondom már rosszul érzem magam amiért leteremtettelek korábban.... mert amiket kérdezel az mindenki számára teljesen egyértelmű. ebből pedig az következik, hogy vagy troll vagy

vagy egy olyan ember aki még sosem járt a külvilágban, mert a szülei nem enedik, vagy mert valami betegségben szenved ami miatt nem teheti.

2020. júl. 28. 21:32
 26/40 A kérdező kommentje:

#24 Mondtam, a hangosabb fiúk azt mondták, hogy elesnek, de felállnak.

Itt mondták, hogy azért jobb az zöld rendszámos autónál, a fűstőlgő busz, mert húszan felférnek rajta. Ha nem szertenek együtt utazni, akkor mehetnek autóval, és talán egy idő után nem fűstőlik tele a várost az öreg buszok. Mert senki nem hívja oda egy padhoz sem őket senki.

2020. júl. 28. 21:35
 27/40 A kérdező kommentje:

Hogy mi a bajom?

Nem tudok aludni. Takaró alatt telefonozók.

Tegnap sem tudtam aludni. Mert Erzsike néni vigyázott rám, mert szüleim későn jöttek haza. De ő meg mást csinált mikor kimentem hozzá. És aludni küldött.

Pontos címet nem írok. De a Svábhegyen lakom, és köszönöm meg vagyok.

A koromat nem szabad leírnom, mert pedofilek vannak az interneten.

Egyik osztálytársam sem tudta, hogy nem esnek el az emberek a buszon állva. Több fiú azt mondta a suliban, hogy elesnek, de felállnak.

A szüleim féltenek. De barátaim szüleivel is szoktunk menni helyekre.

Nem vagyok koronavirusos. Csináltak gyorstesztet.

Miért lennék troll?

Nem értem.

Én nem tréfáltam semmivel.

De megprobálok aludni.

Jó éjszakát!

2020. júl. 28. 22:34
 28/40 anonim ***** válasza:
86%

Egy busz kapacitása 40 körüli, ha csak ülve szbad rajta utazni. Nem esnek ki az ülésből. Ha állni is lehet, akkor 70 embert is el tud vinni egyszerre.

Lehet, nem utaztál még soha buszon. Kérdezd meg akkor apukád sofőrjét, miért nem esnek el. Hátha tudja.

Az viszont trollságod egyik jele, hogy magadtól nem tudod.

Ha máshonnan nem, hát fizikából.

2020. júl. 29. 05:40
 29/40 A kérdező kommentje:

#28 Honan tudod, hogy apukámnak van sofőrje?

Vagy nem tudtad, csak gondoltad?

Amúgy kérdeztem őt, de nem tudja. Az mondta, hogy mindig autóval járt. Mondjuk sofőr, ez nem csoda.

Fizikát még nem tanultunk.

Azért vagyok troll mert nem tudom?

2020. júl. 29. 09:43
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Te valami kisgyerek vagy, unatkozó troll, vagy szellemi problémáid vannak?

Sok baromság van ezen az oldalon, de az ilyen kérdések azok ahol igazán elfogynak a szavak részemről... :D

2020. júl. 30. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!